REKAO DA JE ZADOVOLJAN, PA DA NIJE: Stanković se pogubio posle utakmice i remija u derbiju!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

OSTALO JE OSAM BODOVA PREDNOSTi

REKAO DA JE ZADOVOLJAN, PA DA NIJE: Stanković se pogubio posle utakmice i remija u derbiju!

- Bilo je momenata. I u prvom i u drugom poluvremenu sam bio zadovoljan sa 20-ak minuta. Poklonili smo gol, ali smo smogli snage da idemo dalje. Tvrda, žestoka utakmica, bitno je da se sve lepo završi - rekao je

Objavljeno: 19:33h

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljniji nego što je očekivano posle remija u Humskoj sa Partizanom.

- Bilo je momenata. I u prvom i u drugom poluvremenu sam bio zadovoljan sa 20-ak minuta. Poklonili smo gol, ali smo smogli snage da idemo dalje. Tvrda, žestoka utakmica, bitno je da se sve lepo završi. Ima dosta stvari i kojima nisam zadovoljan. Trebalo je da iskoristimo mnoge stvari. Bilo je dosta igre unazad. Derbi vuče tu odgovornost, da se ne pogreši, ali ti pasovi unazad nisu naša karakteristika. Čestitam na osvojenom bodu. Od 5. minuta smo gubili, moglo je da bude i nedajbože 2:0, 3:0, Imali smo stativu, Dijega glavom, moglo je to da bude i mnogo drugačije. Ali idemo dalje - rekao je Dejan Stanković.

foto: Starsport©

- Mogli smo više, mnogo pasova je išlo u nazad, bilo je nepotrbne nesigurnosti u momentima kada smo uspevali da držimo dobre distance na terenu i kada smo pravili problem Partizanu. U prvom i drugom poluvremenu smo imali dvadeset i pet minuta dobre igre, ali derbi sa sobom nosi tenziju. Poklonili smo im prvi gol, ali smo smogli snage da nastavimo dalje. Imali smo naše prilike, pre svih Falćineli glavom, pa i Gobeljić kada je pogodio stativu. Bilo je žestoko na terenu. Nisam zadovoljan - rekao je Stanković.

Šef stručnog štaba našeg tima smatra da je Crvena zvezda trebala da iskoristi to što je u dobroj formi.

- Morali smo da iskoristimo našu formu. Derbi nosi odgovornost i veliku pažnju da se ne pogreši. Razumem igrače, teška je utakmica, od petog minuta smo gubili, ali smo dobro stajali posle toga. Moglo je i drugačije da bude, imali smo naše prilike, ali idemo dalje.

Pružio je Stanković podršku mladom štoperu Erakoviću.

- Greške su sastavni deo fudbala i na njima se uči. On je mlad i ovo može samo da mu bude škola za dalje. Ne menjam mišljenje o njemu, spreman je da igra za Crvenu zvezdu i ima kvalitet. Nema lepše stvari nego igrati večiti derbi. Svi greše, a bitno je da iz toga izađeš jači - zaključio je Stanković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.