DAN KADA JE PARTIZAN PONIŽEN: Uništili Figa, Bekama i drugare, a onda se pojavio Žigić i odigrao partiju basketa!
Foto: Youtube / Printscreen

espreso specijal

DAN KADA JE PARTIZAN PONIŽEN: Uništili Figa, Bekama i drugare, a onda se pojavio Žigić i odigrao partiju basketa!

Poslednje minute meča obeležilo je veliko slavlje navijača Zvezde i divljačko ponašanje navijača Partizana

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 3:0 u 121. večitom derbiju.

Taj derbi je interesantan zbog toga što je samo par dana ranije, madridski Real gostovao u Humskoj, a zvezde poput Zidana, Ronalda, Bekama i Figa nisu uspeli da postignu gol...

foto: Starsport©

Lagana inicijativa fudbalera Zvezde krunisana je već u prvoj ozbiljnijoj akciji. Faul nad Perovićem na centru igrališta brzo je izveo Mladenović i fenomenalnim pasom uposlio Žigića koji je pobegao Vestu, i sa 15 metara fenomenalnim udarcem pogodio levi ugao gola Pantića.

Posle gola crveno-belih tempo je opao o čemu dovoljno govori i podatak da je prvi korner vidjen u 39.minutu.

Posle gola Crvene zvezde, Partizan je imao veliku priliku za izjednačenje u 31.minutu kada je odličan pas Ilića sačekao Stojanoski, iz prve šutirao sa 14 metara, ali je Dišljenković sjajno intervenisao.

Samo 6 minuta kasnije zvezda je povela 2:0.

Drugi debitant u derbiju Marko Perović ušao je kazneni prostor iskosa, posle jedne polukontre koju je poveo Milan Dudić, i iz prilično bezopasne po Pantića, a za napadača teške situacije iskosa levo šutirao ka golu. Zahvaljujući velikoj grešci Pantića kome je lopta prošla kroz noge crveno-beli su poveli sa 2:0 u 37.minutu.

foto: Starsport©

I onda - nokaut i praktično kraj meča u 63.minutu. Slobodan udarac sa desne strane za Crvenu zvezdu izveo je Marković, a Žigić je bio daleko najviši u kaznenom prostoru i sa 8-9 metara iz za njega lagane pozicije udarcem glavom lako savladao Pantića za delirijum na severnoj tribini.

Poslednje minute meča obeležilo je veliko slavlje navijača Zvezde i divljačko ponašanje navijača Partizana koji su lomili,bacali i palili stolice na južnoj tribini. Medjutim, nerede većih razmera sprečili su pripadnici Žandarmerije.

foto: Starsport©

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.