ŽELJKO PANTIĆ ZAROBLJEN NA AERODROMU: Krenuo za Ameriku, ali onda je sve pošlo po zlu! (FOTO)
Željko Pantić, Foto: Youtube / Printscreen

NIJE SE DOBRO PROVEO

ŽELJKO PANTIĆ ZAROBLJEN NA AERODROMU: Krenuo za Ameriku, ali onda je sve pošlo po zlu! (FOTO)

Sve je sam Željko Pantić objavio na svom Instagramu

Objavljeno:

Poznati srpski sportski novinar i hroničar dešavanja u Partizanu Željko Pantić je sa svojim sinom Jeremijom na jedan dan ostao "zarobljen" na aerodromu u Frankfurtu.

On se, naime, uputio u SAD, kako bi učestvovao u određenim medijskim događajima, kao i da bi snimio par epizoda emisije na tlu Amerike, ali će tamo moći da ide tek za dve nedelje.

Sve je sam obelodanio, a onda i objasnio na Instagramu.

- Kada čovek putuje širom sveta misli da je sve video, ali uvek postoji prvi put za sve. Iz Srbije u SAD može da se putuje bez ograničenja, ali iz Nemačke u SAD ne može. Kada pozovete call centar Lufthansa i pitate da li se let preko Frankfurta smatra tranzitom kroz Nemačku ili je isto kao da ste putovali iz Beograda, agent se konsultuje sa svojim supervizorom i supervizor Lufthanze kaže da nema nikakvih problema, vezani let nije tranzit kroz Nemačku. U Beogradu agenti Lufthanze uredno izdaju bording pass za sve letove u SAD, mi doletimo iz Beograda u Frankfurt i dobijemo informaciju da je Call Servis Lufthanze dao pogrešne informacije putnicima i da je ovo ipak tranzit kroz Nemačku i da ulazak u SAD nije dozvoljen tako da se vraćamo u Beograd! Da ludost bude kompletna, narednih 14 dana ne može ni iz Beograda da se leti u SAD, pošto smo bili u Nemačkoj, koja je na crnoj listi SAD. Pare za karte će biti vraćene, to je najmanji problem, sve će to biti rešeno, ali ovo što je Lufthansa uradila, prosto je tragikomično. Za dve nedelje pomeramo produkciju u SAD, letećemo iz Beograda direktno, a ljudska glupost je neretko viša sila koja potire sve ostalo, pa je ovo lepa ilustracija... Srećom pa ima X Box video igara ovde, dobar je i šoping, restorani takođe, pa ovo može da se tretira kao jednodnevni izlet u prijateljski Frankfurt...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.