TREBAĆE VAM 100 GODINA DA ME STIGNETE: Lalatović izašao pred novinare, spektakl može da počne...
Foto: Starsport©

jubilej

TREBAĆE VAM 100 GODINA DA ME STIGNETE: Lalatović izašao pred novinare, spektakl može da počne...

Kontroverzni stručnjak je naglasio da mu je drago što ispisuje istoriju kluba

Objavljeno:

Vojvodina je savladala Rad u Novom Sadu rezultatom 4:1, a Nenad Lalatović je 100. put sedeo na klupi novosadskih crveno-belih.

Trener Vojvodine je na sebi svojstven način opisao jubilej.

- Čestitam obema ekipama na prikazanoj igri, a mojim momcima na, za mene, velikoj pobedi. Drago mi je što sam doživeo to da moju Vojvodinu 100 puta vodim kao trener. U ovako velikom klubu, to nije mala stvar. Meni je uspelo da na 100 utakmica imam 59 pobeda, ali zasluge za to više pripadaju igračima nego meni. Tu mislim i na prvu generaciju koju sam vodio i na drugu, s tim da će mi ova druga nekako uvek ostati u srcu zato što je osvojila trofej sa Nenadom Lalatovićem. Postati četvrti trener u istoriji Vojvodine koji je osvojio trofej je velika stvar i na to sam jako ponosan - rekao je Lalatović, a preneo klupski sajt.

Lalatović se osvrnuo i na meč sa Radom.

- Nismo dobro ušli u utakmicu i jedino što mogu da zamerim mojim igračima je to što smo primili gol odmah u trećem minutu. Međutim, posle toga smo imali sve konce u našim rukama i dominirali svih 90 minuta. Preokrenuli smo rezultat na 4:1, a po šansama je moglo da bude i ubedljivije. Volim kad moj tim igra ovako, odnosno kad, bez obzira na to da li prvi primi ili postigne gol, melje svih 90 minuta i ne staje. Igrali smo u visokom ritmu, stvarali šanse, ubacivali se iz drugog plana i igrali brzo i jednostavno, a kad tako igrate, onda dolaze i rezultati. Posle Novog Pazara sam rekao da ne može stalno da se pobeđuje, ali kad smo na ovom nivou, onda može. Ponosan sam na to što je moja Vojvodina danas opet druga na tabeli, jer po kvalitetu to apsolutno zaslužuje.

Kontroverzni stručnjak je naglasio da mu je drago što ispisuje istoriju kluba.

- Ovde sam prihvaćen od prvog dana i zato sam uvek želeo da opravdam poverenje naših navijača. Osvojio sam trofej i ostvario tolike pobede u dva mandata. Pokazao sam koliko mi je stalo do Vojvodine i da je doživljavam kao svoju drugu kuću, a to će uvek biti tako. Nadam se da ću uspeti da ostvarim još te tri pobede i da ću, jednog dana kada odem, po rezultatima biti ubedljivo najbolji trener Vojvodine. Mislim da će nekom narednom treneru biti potrebno 50-100 godina da me sustigne. Ispisati istoriju Vojvodine je velika stvar za mene i vrlo sam ponosan na to - dodao je Nenad Lalatović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.