STOJKOVIĆ IMAO PORUKU ZA STANKOVIĆA: Jake reči kapitena Partizana pred meč protiv svog bivšeg kluba!
Foto: Starsport©

izjava

STOJKOVIĆ IMAO PORUKU ZA STANKOVIĆA: Jake reči kapitena Partizana pred meč protiv svog bivšeg kluba!

Stojkoviću je svejedno ko će da bude ispred njega u odbrani

Objavljeno:

Partizan i Crvena zvezda sastaju se u nedelju od 17 časova u 163. Večitom derbiju.

Na golu crno-belih biće Vladimir Stojković koji će odigrati 20. derbi otkako je pre deset godina došao u Partizan. Tribine stadiona u Humskoj biće prazne zbog pandemije koronavirusa.

- Ispade da dobro branim samo kad je stadion ispunjen - sa osmehom je rekao Stojković na konferenciji za medije i dodao:

- Najlepše je za fudbalera ako može da igra pred 100.000 navijača, nebitno čijih. Niko nije srećan ako mora na teren pod teškim uslovima kakve su prazne tribine. Biće hendikep za sve što nema publike, ali i bez njeg derbi nosi dovoljno inspiracije i biće kao i svaki dosad. Nadam se da ću da odigram još dosta mečeva u derbijima jer je svaki novo dokazivanje.

foto: Starsport©

U poslednjim danima prelaznog roka je u Humsku došlo pet fudbalera. Stojkoviću je svejedno ko će da bude ispred njega u odbrani.

- Derbi uvek nosi povišenu koncentraciju, ko god da igra. Ovako velika utakmica se ne igra često na našim prostorima i zato nisu bitna imena. Sveža krv uvek dobro dođe, s nekim od novajlija sam igrao u reprezentaciji, nema tajni između nas. Siguran sam da će šef struke da nas namesti.

O bivšem klubu ima samo reči hvale.

- Dejan Stanković je to dobro posložio. Nemam dilemu da će biti posla za mene i velike borbe svih 90 minuta. Igramo najveću utakmicu srpskog fudbala, za očekivati je da šampion ima dosta šansi - zaključio je Vladimir Stojković.

foto: Starsport©

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.