VEČITI DERBI U DRUGOM PLANU: Pravi fudbalski spektakl se ovoga vikenda igra u Ćovdinu!
Jovan Simić, osnivač FK Miljakovca, Foto: Emilija Jovanović

samo na espresu

VEČITI DERBI U DRUGOM PLANU: Pravi fudbalski spektakl se ovoga vikenda igra u Ćovdinu!

Sa nestrpljenjem čekamo duel Miljakovca i Ćovdina

Objavljeno:

Sve oči srpske fudbalske javnosti biće uprte u Humsku, gde će se u nedelju odigrati u 163. večiti derbi, međutim, pravi spektakl se sprema u Ćovdinu, gde će FK Miljakovac igrati svoju drugu utakmicu sa tamošnjim klubom.

Umesto tenzije, svađa i provokacija, koja su obeležila uvertiru meča Zvezde i Partizana, u Ćovdinu nas očekuje nešto poptuno drugačije, očekuje nas prijateljski duel dva kluba kome su druženje i ljubav prema fudbalu najbitniji.

Lokalni fudbalski majstori će pokazati šta umeju, a Miljakovac će pokušati da upiše istorijski trijumf, ali Ćovdin sigurno neće položiti oružje bez borbe i isprečiće se klubu iz Beograda na putu ka prvoj pobedi.

- Odmah po osnivanju kluba dobili poziv od ljudi iz Ćovdina koji su takođe fudbalski zaljubljenici i koji su osnovali klub 2015. godine da odigramo prijateljski meč. Oni takođe igraju beton ligu iz ljubavi i drago nam je što su iskazali želju da nas ugoste. Idemo sa timom koji je prepolovljen zbog poslovnih obaveza ali sigurno idemo na ceo plen. Ova utakmica će značiti za naše uigravanje i za podizanje morala momaka. Radujemo se jednoj sjajnoj fudbalskoj predstavi, žao nam je što neće biti gledalaca na terenu, ali sigurnost je najvažnija i jednostavno ćemo poštovati sve protokole i mere suzbijanja koronavirusa - rekao je prvi čovek FK Miljakovca Jovan Simić za Espreso.

Podsetimo, FK Miljakovac je poražen u svojoj prvoj utakmici od fudbalskog tima ambasade Velike Britanije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.