KORONAVIRUS I U HOFENHAJMU PRED MEČ SA ZVEZDOM: Nemački klub kao i crveno-beli ima dvojicu zaraženih!
Foto: EPA/Ronald Wittek

bez njih u Ligi Evrope

KORONAVIRUS I U HOFENHAJMU PRED MEČ SA ZVEZDOM: Nemački klub kao i crveno-beli ima dvojicu zaraženih!

I igrači nemačkog kluba neće moći da igraju na utakmici narednog četvrtka

Objavljeno: 14:26h

Kao što Crvena zvezda neće moći da računa na dvojicu igrača za meč Lige Evrope protiv Hofenhajma narednog četvrtka, isto tako je i nemački klub izgubio dvojicu igrača zbog koronavirusa.

Na Marakani je u četvrtak potvrđeno da su Gelor Kanga i Mirko Ivanić bili pozitivni na testu na koronavirus i zato preskaču Večiti derbi i prvu utakmicu u grupi u Ligi Evrope.

Sada se oglasio i klub iz Nemačke koji je potvrdio da i on ima dvojicu zaraženih igrača u svojim redovima, a u pitanju su reprezentativci koji su prethodnih 10 dana proveli sa reprezentacijama.

foto: EPA/Ronald Wittek

- Igrači koji su poslednjih dana bili sa svojim reprezentacijama bili su pozitivni na korona virus po povratku u Nemačku - potvrdio je klub, ali nije želeo da navede imena zaraženih igrača.

Obojica zaraženih nisu imali nikakav kontakt sa ostatkom tima i odmah su poslati kući u izolaciju, iako su bez ikakvih simptoma. Takođe, kompletan tim je bio testitran u utorak i četvrtak i svi su bili negativni.

Od reprezentativaca u redovima Hofenhajma su prethodnih dana sa reprezentacijama bili Mijat Gaćinović, Andrej Kramarić, Munas Dabur, Ermin Bičakčić...

Za sada nema bojazni da je doveden u pitanje i meč u Bundesligi protiv Borusije Dortmund.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.