TRAGIČNA SMRT POTRESLA ITALIJU: Uvek ću te voleti, još mogu da čujem tvoj glas! Hvala ti na svemu!
Mihajlović i Toti, Foto: EPA/Ettore Ferrari

BOG DA MU DUŠU PROSTI

TRAGIČNA SMRT POTRESLA ITALIJU: Uvek ću te voleti, još mogu da čujem tvoj glas! Hvala ti na svemu!

Princ Rima je bio posebno vezan za oca, a na Instagramu je objavio sliku sa njim i oproštajno pismo u kom je izneo sve emocije

Objavljeno:

Pre dva dana otac Frančeska Totija Enco preminuo je od koronavirusa.

Za njega je Princ Rima bio posebno vezan, a na Instagramu je objavio sliku sa njim i oproštajno pismo u kom je izneo sve emocije.

- Zdravo tata, proveo sam najgorih 10 dana u životu, znajući da si "sam" u borbi protiv zla i da nisi u stanju da me vidiš, razgovaraš, zagrliš, držiš, učinio bih sve da budem tu pored tebe. Sad će moj život biti drugačiji, jer sam odrastao sa važnim vrednostima i zato želim da ti se zahvalim tata na svemu što si učinio za mene, što si me učinio snažnim i hrabrim čovekom, uvek ću te voleti, moj tata! Još mogu da čujem tvoj glas, nedostaje mi smeh koji smo nekada imali, nedostaje mi tvoj osmeh, tvoje oči, nedostaje mi da te vidim na sofi kako gledaš televiziju. Moram da kažem izvini i hvala. Izvini za sve što nisam razumeo, za sve što ti nisam rekao, izvini na propuštenim zagrljajima, na neizrečenim rečima, na greškama koje sam napravio, ali pre svega, hvala ti jer si bio otac i nikada to nećeš prestati da budeš.

- Bez tebe nikada ne bih uspeo, čak i ako više nisi sa nama, tvoje pamćenje i tvoj osmeh nikada neće biti zaboravljeni! Imao si toliko prijatelja koji su te voleli, jer si imao nešto drugačije, uvek si bio prisutan, uvek dostupan, bio si svima prijatelj, bio si i moj si ponos "(nadam se da sam i ja bio za tebe)"! Danas sam više nego ikad shvatio koliko si mi bio važan u životu i narednih nekoliko godina čuvaću ove dragocene uspomene u svom srcu. Zdravo tata... tačnije, zdravo šerife... ugodno putovanje, tvoj Frančesko - napisao je Toti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.