ĆURČIĆ EKSPLICITNO OPISAO KAKVE SU SE*S BOMBE U KREVETU: Naomi sam molio, pa mi se zgadila! Elektra je najbolja!
Foto: Starsport©/EPA/CHRISTIAN MONTERROSA/EPA/Nina Prommer

otkriva detalje

ĆURČIĆ EKSPLICITNO OPISAO KAKVE SU SE*S BOMBE U KREVETU: Naomi sam molio, pa mi se zgadila! Elektra je najbolja!

Bivši srpski fudbaler koji je tokom karijere pravio raskalašne žurke i bahanalije na kojima su bile prisutni najveći seks simboli 90-ih, ispričao je svoja seksualna iskustva s njima

Objavljeno:

Saša Đani Ćurčić, nekadašnji fudbaler Boltona, Aston Vile i Kristal Palasa progovorio je o svetskim top-modelima sa kojima je delio postelju.

Đani je bez trunke ustezanja progovorio o svetski poznatim modelima pred kojima nije ostao imun, ali ni one pred njim.

Pošto su mu manekenke fetiš, Naomi Kembel mu je oduvek bila velika želja. Tu želja mu se na kraju i ispunila, ali ne onako kako je zamišljao.

- Ona je vatreni navijač Kristal Palasa, pa je došla na jednu našu utakmicu. Posle meča smo se upoznali u VIP baru. Nekoliko dana kasnije, napravio sam žurku i pozvao je da dođe. Posle toga smo počeli da se viđamo, ali nije htela da mi da prvog dana, teška je ona žena. Tek posle dvadesetog izlaska pristala je da spava sa mnom. Imali smo seks tridesetak puta. Vrh je u krevetu - otkrio je intimne detalje nekadašnji fudbaler za "Informer", a potom nastavio da 'sipa' u istom ritmu i rekao zašto mu se tamnoputi top-model zgadio.

foto: EPA/Nina Prommer

- Gadljiv sam na ženske dlake! Kada ih vidim po stanu, život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Mnogo je neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno! Takve šutnem odmah u dupe i kažem da spavaju na balkonu. Pored toga što je aljkava, voli i da šmrče, pa sam često imao incidente. Vređa kućne pomoćnice, gađa ih pepeljarom, sve redom psuje... Pravila je skandale i po diskotekama, pa sam odlučio da iskuliram viđanja sa njom - iskren je Đani na koji će jednu manekenku pamtiti do kraja života.

foto: Beta

- Bio sam i sa Evom Hercigovom, ali Karmen Elektra je najbolja u se*su. Sa njom sam imao vratolomije do sedam ujutru na bazenu. Ona je najluđa od svih - završava Saša Ćurčić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.