KATASTROFA ZA ZVEZDU PRED DERBI: Ključan igrač crveno-belih pozitivan na koronavirus!
Foto: Starsport©

loše vesti

KATASTROFA ZA ZVEZDU PRED DERBI: Ključan igrač crveno-belih pozitivan na koronavirus!

U razgovoru je sa ljudima iz kluba je priznao da je inficirana jedna od osoba iz njegovog najbližeg okruženja.

Objavljeno: 14:16h

Mirko Ivanić, vezista Crvene zvezde, najverovatnije će propustiti 163. večiti derbi, pošto je dobio pozitivan nalaz na virus COVID-19. Prisustvo korone kod jednog od najboljih pojedinaca tima Dejana Stankovića otkriveno je tokom rutinskog testiranja tokom ponedeljka.

Svi igrači Crvene zvezde su dobili negativne nalaze osim Mirka Ivanića koji se nalazio u takozvanoj “žutoj zoni”. Zbog toga je mirni momak iz Bačkog Jarka bio podvrgunt još jednom testu, koji je odgonetnuo sumnje. Tačnije, na Marakani su dobili lošu vest da je strelac devet ovosezonskih golova za crveno-bele pozitivan na virus korona.

Prema informacijama sa Marakane Mirko Ivanić je tokom prethodnih dana imao samo blage simptome virusa korona. Međutim, u razgovoru je sa ljudima iz kluba je priznao da je inficirana jedna od osoba iz njegovog najbližeg okruženja.

"Čim je Ivanić osetio prve simptome testiran je i po dobijanju pozitivnog nalaza na korona virus on je odvojen od tima. Ekipa, stručni štab i svo osoblje, koje je u kontaktu sa prvim timom, je potom još dva puta testirano i svi su dobili negativan nalaz. Naravno, puleni Dejana Stankovića nastavili su normalan trenažni proces i pripreme pred 163. večiti derbi. Ono što je najvažnije, jeste da se Ivanić dobro oseća, tako da verujemo da će vrlo brzo biti na terenu", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

(Espreso.co.rs/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.