NOVA ZVEZDA LIVERPULA POZITIVNA NA KORONU: Odmah je otkazana utakmica!
Foto: EPA/Ali Haider

i on zaražen

NOVA ZVEZDA LIVERPULA POZITIVNA NA KORONU: Odmah je otkazana utakmica!

Utakmica je trebalo da se odigra u utorak u Portugalu, a osim zbog korona virusa odložena je i zbog povreda, nakon kojih je reprezentacija Gvineje ostala samo sa devetoricom igrača i jednim golmanom, saopštio je Fudbalski savez Gvineje

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Gvineje otkazala je danas prijateljsku utakmicu sa Gambijom nakon što su brojni igrači zaraženi korona virusom, medju kojima i Nabi Keita iz Liverpula.

Utakmica je trebalo da se odigra u utorak u Portugalu, a osim zbog korona virusa odložena je i zbog povreda, nakon kojih je reprezentacija Gvineje ostala samo sa devetoricom igrača i jednim golmanom, saopštio je Fudbalski savez Gvineje.

Kako su preneli tamošnji mediji, jedan od petorice zaraženih korona virusom je i Keita, ali to Fudbalski savez nije potvrdio.

U saopštenju se navodi da je "nekolicina igrača testirana pozitivno", ali se ne precizira kada su testirani.

Ako Keita ima virus, on će biti četvrti fudbaler Liverpula koji je zaražen, posle Sadia Manea, Tijaga Alkantare i Džerdana Šaćirija.

Keita bi morao u izolaciju, pa bi tako propustio utakmicu protiv Evertona u subotu u Premijer ligi i najverovatnije meč protiv Ajaksa u Ligi šampiona naredne nedelje.

Kako su preneli mediji, osim Keite u gvinejskoj reprezentaciji zaraženi su Fransoa Kamano, Ibrahima Kamara, Ibrahima Kone i Florentin Pogba, dok Bajsama Sanko mora u izolaciju pošto je bio u kontaktu sa zaraženima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.