POGINUO MLADI SRPSKI FUDBALER: Stravična nesreća je sve zavila u crno!
Foto: Printscreen/Facebook/FK Železničar Pančevo

igrao je i u superligi

POGINUO MLADI SRPSKI FUDBALER: Stravična nesreća je sve zavila u crno!

Tuga do neba u Pančevu, ali i celom srpskom fudbalu

Objavljeno:

Mladi fudbaler iz Kačareva Miloš Basarić (25) poginuo je u utorak u sudaru kamiona i kombija na putu Kovačica - Idvor u ranim jutarnjim časovima. Basarić je u trenutku sudara bio za volanom kombija, preminuo je na licu mesta.

Za dvadesetpetogodišnjim Basarićem pati ceo pančevački kraj, a kako su istakli njegovi prijatelji iz Fudbalskog kluba Želežničar iz Pančeva, njegov prerani odlazak će se tek osetiti.

- Tužna vest, baš kao grom iz vedrog neba, brzo se proširila Pančevom. U saobraćnoj nesreći na putu Kovačica-Idvor, u sudaru kamiona i kombija, sa životne scene, u svojoj dvadeset i petoj godini, sišao je mladi fudbaler Miloš Basarić. Miloš je "bubamaru" zavoleo kao šestogodišnji dečak, kada je počeo da trenira u školi fudbala "Mika Antić", da bi potom prešao u superligašku ekipu Javora iz Ivanjice gde je sa velikim uspehom nastupao za mlađe kategorije, a igrao je na mestu štopera i levog spoljnjeg igrača - naveli su na zvaničnoj stranici FK Železničar Pančevo u oproštajnoj poruci posvećenoj Basariću.

IN MEMORIAM Miloš Basarić (1995–2020) Tužna vest, baš kao grom iz vedrog neba, brzo se proširila Pančevom.U saobraćnoj...

Posted by FK Železničar Pančevo on Среда, 07. октобар 2020.

- Svojom velikom borbenošću i radom na treninzima i utakmicama skrenuo je pažnju na sebe, a bio je i na pragu prvog tima superligaša Javora koji je tada trenirao Slavenko Kuzeljević - naveli su iz kluba.

Kako su naveli, po povratku u rdono Kačarevo, mladi fudbaler je dobio poziv od srpskoligaša Doline, pa je godinu dana nosio dres kluba iz Padine.

- Branio je i boje pančevačkog Železničara i Jedinstva Stević za koga je nastupao ove sezone. Miloš je uvek bio tu da pomogne, kako na terenu saigračima, tako i svojim kolegama na poslu, ali i brojnim drugarima i prijateljima. Milošev prerani odlazak u večnost tek će se osetiti - naveli su u objavi na stranici FK Železničar i izrazili najdublje saučešće porodici nastradalog mladića.

Osim klupskih drugara i trenera, od Basarića se mnogi prijatelji opraštaju putem društvenih mreža.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.