KOMENTATOR MARJAN MIJAJLOVIĆ SE RASPLAKAO U PRENOSU: Nije mogao da izdrži bol zbog ispadanja Bosanaca u baražu!
Foto: Printscreen/Youtube/Marjan Mijajlovic

popustile emocije

KOMENTATOR MARJAN MIJAJLOVIĆ SE RASPLAKAO U PRENOSU: Nije mogao da izdrži bol zbog ispadanja Bosanaca u baražu!

Poznati sportski komentator od suza je jedva uspeo da odjavi emisiju

Objavljeno:

Teško je pala eliminacija svima u Bosni i Hercegovini "Zmajeva" u polufinalu baraža za EURO 2021. od Severne Irske posle penala.

Imali su fudbaleri BiH takoreći sve u svojim rukama, bili su favoriti protiv gostiju u Zenici, ali nisu uspeli da za 120 minuta dođu do pobede, sami su krivi što su nakon vođstva primili izjednačujući gol bezveznom greškom odbrane i onda sreća nije bila na njihovoj strani prilikom izvođenja jedanaesteraca.

Izuzetno emotivno je sve to podneo i poznati sportski komentator Marjan Mijajlović, koji je postao čuven na celom Balkanu još pre više od 10 godina zbog svojih prenosa utakmica Bundeslige u kojima je igrao Vedad Ibišević i ostali fudbaleri BiH.

Mijajlović se pojavio kako bi prokomentarisao odjavu, ali je zaplakao i u nevjerici je hodao po 'studiju'.

- Izvinjavam se svim pratiocima, ali ajde da budemo profesionalni do kraja. Moramo odjaviti utakmicu ko ljudi - kazao je Marjan.

Inače, Mijajlović se zbog svoje ljubavi prema Bosni i Hercegovini preselio iz Beograda tamo i čak je pre nekoliko godina promenio veru i prešao iz pravoslavne u islam. što je izazvalo ogromnu pažnju u Srbiji i BiH, zbog čega ga dugo nije bilo na televiziji, ali se sada vratio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.