MITROVIĆ: Izginuli smo 120 minuta, nismo hteli da im damo nijednu loptu, presudila im Serđova magija!
Foto: Printscreen/Sport Klub

herojska pobeda

MITROVIĆ: Izginuli smo 120 minuta, nismo hteli da im damo nijednu loptu, presudila im Serđova magija!

Velika pobeda srpskih fudbalera kroz oči borbenog napadača

Objavljeno:

Borio se kao lav Aleksandar Mitrović 120 minuta i obavio je lavovski deo posla u pobedi Srbije nad Norveškom kojom smo došli do finala baraža za odlazak na EURO sledeće godine.

Nije hteo gol najboljeg strelca srpske reprezentacije, ali je zato igrao za ekipu, borio se u napadu, a kidao je u odbrani, iako to nije bio deo njegovog posla. Uostalom Mitrogol je asistirao kod prvog gola, a bio i začetnik akcije kod drugog pogotka Sergeja Milinkovića Savića.

foto: FSS

- Lepa pobeda, mislim da smo zaslužili, izginuli 120 minuta na terenu. Jako teška i tvrda utakmica, sa dosta šansi. Mislim da smo zaslužili da možda i ranije završimo utakmicu, ali ostvarili smo pobedu što je bilo najbitnije - poručio je posle meča Mitrović.

On tvrdi da je presudila velika volja i borbenost reprezentativaca Srbije.

- Želja i volja za pobedom, borba za svaku loptu, nije za nas bilo danas izgubljene lopte, dali smo maksimum, ostavili srce na terenu i više smo želeli ovu pobedu.

Srpski golgeter opisao je kako je poslednji atomima snage uspeo da asistira kod prvog gola, ali i kako je izgledalo sa nekoliko metara videti majstoriju SMS-a kod drugog pogotka.

- Bio sam u takvoj situaciji da sam se trudio da samo vratim loptu živu nazad, Serđo je bio na pravom mestu. Svi smo se borili, svih 11 na terenu, svi koji su ušli, oni na klupi, oni koji nisu ušli, oni koji su bili na tribinama, čuli smo ih tokom meča. Jako teška utakmica, težak teren za igru, ali na kraju je presudila naša želja za pobedom i naravno Serđova magija na kraju kod drugog gola - objasnio je napadač Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.