ŠKOTI ZNAJU DA SU AUTSAJDERI, ALI SE NE PLAŠE DA PRETE SRBIJI: Vreme je za novi tim heroja da učine naciju ponosnom
Foto: EPA/KATIA CHRISTODOULOU

Samo da ih ne potcenimo

ŠKOTI ZNAJU DA SU AUTSAJDERI, ALI SE NE PLAŠE DA PRETE SRBIJI: Vreme je za novi tim heroja da učine naciju ponosnom

Odmah posle prolaska u finale baraža Škoti su se okrenuli meču protiv Srbije

Objavljeno:

Srbija je uspela da se domogne finala baraža za plasman na EURO sledeće godine, a poslednja prepreka će joj biti reprezentacija Škotske.

Škoti su imali sreće u svom polufinalu, gde su iako su bili lošiji protivnik na terenu, ipak uspeli da na penale izbace Izrael i zakažu meč protiv Srbije u borbi za odlazak na EP.

U Škotskoj je očekivano euforija, ali su i svesni koliko su sreće imali i da će im verovatno duplo više od toga biti potrebno da bi napravili i iznenađenje protiv Srbije, pogotovo što će se taj odlučujući meč igrati u Beogradu, na našem terenu.

- Reprezentacija je tokom prethodnih godina pretrpela razne udarce, ali sadašnja ekipa je imala sreće. I uživajmo u tome. Nastup nije bio savršen, ali biće dovoljno vremena za kritike uoči okršaja sa Srbijom. Možda je konačno vreme da prestanemo da se osvrćemo na 1998. godinu i izgradimo novi tim heroja na koji nacija može biti ponosna - piše "Dejli Rekord".

Dakle, svesni su da ih čeka verovatno nemoguća misija u Beogradu, ali pravo na nadu im niko ne može oduzeti, o čemu svedoče i objave na zvaničnom profilu njihovog Fudbalskog saveza.

S druge strane, srpski reprezentativci moraju da ostanu oprezni i ne smeju potceniti Škote, kao što su recimo Norvežani potcenili Srbiju uoči polufinala baraža.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.