IGRAČI JUVENTUSA POBEGLI IZ KARANTINA: Ronaldo i Bufon predvode odmetnike! Totalni haos u Torinu!
Foto: EPA/Friedemann Vogel

ovo nisu očekivali

IGRAČI JUVENTUSA POBEGLI IZ KARANTINA: Ronaldo i Bufon predvode odmetnike! Totalni haos u Torinu!

Iako im je klub zabranio da napuštaju Torino zbog dva slučaja koronavirusa u ekipi, oni su otišli na akcije sa reprezentacijama

Objavljeno:

Karantin u kome se nalaze fudbaleri Juventusa napustila su sedmorica igrača, preneli su italijanski mediji.

Kako se navodi, Đanluiđi Bufon i Merih Demiral odlučili su da napuste kamp i vrate se svojim kućama u ponedeljak ujutro, dok su se ostala petorica odlučili da nastupe za nacionalne reprezentacije.

Rodrigo Bentakur, Huan Kuadrado, Danilo, Paulo Dibala i Kristijano Ronaldo priključili su se svojim reprezentacijama. Klub nije mogao da ih spreči u tome, te je to postala individualna odgovornost, preneli su mediji.

foto: EPA/Luca Zennaro

Otkako su prošle subote otkrivena dva pozitivna slučaja na koronavirus, cela ekipa je bila u mehuru u klupskom trening centru.

Klub je odmah obavestio zdravstvene vlasti Italije koji su potvrdili da su direktnu informaciju dobili od crno-belih i oni će obavestiti tužilaštvo o imenima igrača koji su napustili izolaciju.

"Mislim da nije počinjeno ništa ozbiljno ako je neko otišao privatnim letom, možda će morati da plate kaznu", rekao je zvaničnik zdravstvenih vlasti u Torinu, preneli su italijanski mediji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.