RONALDU ĆE SE IPAK SUDITI ZA SILOVANJE: Potpuni preokret u slučaju protiv Kristijana!
Foto: AP

majorga je podnela građansku tužbu

RONALDU ĆE SE IPAK SUDITI ZA SILOVANJE: Potpuni preokret u slučaju protiv Kristijana!

Uprkos tome što je slučaj bio odbačen zbog nedostatka dokaza, navodna žrtva je ipak pokrenula građansku parnicu protiv njega

Objavljeno:

Iako se činilo da se spasio optužbi za silovanje zbog nedostatka dokaza, Kristijano Ronaldo će se ipak morati pojaviti na sudu u decembru, piše katalonski "Sport".

Bivša učiteljica Ketrin Majorga (35) optužila je Portugalca da ju je silovao pre 11 godina u hotelu u Las Vegasu. Prvi sudski postupak je prekinut zbog nedostatka dokaza, ali Majorga je ubrzo podnela građansku tužbu nakon što je njen tim tvrdio da je na njenoj odeći pronađen Ronaldov DNK.

Ona je tamo radila kao hostesa. Portugalac je sve oštro demantovao, ali Amerikanci su ponovo otvorili slučaj protiv njega. Ketrin Majorga je 2010. godine uzela za ćutanje o svemu 375.000 dolara, ali na kraju je ipak odlučila da podnese tužbu. Ronaldovi advokati ne poriču da je on dao novac Amerikanki, ali tvrde da je to učinio na nagovor savetnika koji su smatrali da će tako sprečiti narušavanje ugleda, teško stečenog teškim sportskim radom.

- Nakon što me je silovao, izvinio mi se. Klekao je i rekao kako je on 99 odsto dobar momak, ali ne zna za ovih 1 posto - rekla je Majorga u intervjuu za nemački "Der Spiegel" koji je i objavio detalje ove priče.

Britanski mediji uspeli su nabaviti i video Ronalda i Ketrin kako plešu u noćnom klubu, snimljen mobilnim telefonom samo nekoliko sati pre navodnog silovanja. Na njemu se vidi Ronaldo u VIP delu u društvu djevojaka. Ketrin je u svojim iskazima tvrdila da ju je fudbaler povukao za ruku i rekao joj "ti, pođi sa mnom", dok je njegova verzija kako je sama tražila da je puste u VIP deo gde je bio on.

Snimak ide više u prilog Portugalcu, s obzirom da su neko vreme plesali, razgovarali i dodirivali se, očito na obostrano zadovoljstvo. Teško je znati šta se dogodilo posle, ali prema snimku iz kluba, Ketrin je sama prilazila fudbalskoj zvezdi čak i kad se on okretao i prestajao da pleše.

Jedno vreme se činilo kako se se fudbaler Juventusa ipak spasio i rešio optužbi, ali sada ga čeka novi dugotrajan proces u pokušaju dokazivanja svoje nevinosti. On od početka tvrdi kako nije kriv.

- Odlučno odbacujem optužbe dotične. Silovanje je odvratan zločin i ide protiv svega što jesam i u šta verujem - rekao je Kristijano.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.