TRENERI ĆUTE, A MUKE SA NJIM SE PONAVLJAJU: Sve o novom napadaču Partizana!
Žan-Kristof Baebek, Foto: EPA/ GUILLAUME HORCAJUELO

skener

TRENERI ĆUTE, A MUKE SA NJIM SE PONAVLJAJU: Sve o novom napadaču Partizana!

- Ma, okrenuli bi odmah glavu da Bajbek ne vredi i posvetili se onima na koje u svako doba mogu da se oslone - rekao je Petrović za Sport klub.

Objavljeno:

Željko Petrović, pomoćnik Dika Advokata u Fejnordu, govorio je za "Sport klub" o novom napadaču Partizana Žan Kristoferu Baebeku.

Njih dvojica su zajedno sarađivali u Utrehtu, u sezoni 2018/19.

Petrović je otkrio da Francuz tokom karijere konstantno ima problem sa povredama.

– Potrebno je samo da bude zdrav, da bi sve bilo na njegovoj strani. Biću još jasniji: Momak je sklon povredama, neverovatno je koliko je imao pehova u karijeri, odigra dve utakmice, onda ga nema na pet, šest sledećih. Priča se ponavlja iz godine u godinu, prati ga u svakoj sredini gde ga put nanese. A, treneri ćute. Ćute, zato što znaju da pred sobom imaju kvalitetnog napadača. Ma, okrenuli bi odmah glavu da Bajbek ne vredi i posvetili se onima na koje u svako doba mogu da se oslone - rekao je Petrović za Sport klub.

Ima Baebek i svoje vrline.

- Poseduje sve predispozicije za klasnog igrača. On to i jeste. Više je špic, nego neko rodjen za bokove, odlikuje ga zavidna brzina, dobro se kreće, ne plaši se, uvek je konkretan, i leva i desna noga su za visoku ocenu, fino skače, ume da pogodi mrežu, zna da igra. Usput je i odlična osoba, s njim nikad ni najmanji problem, baš bih voleo da se vrati fudbalu na pravi način. Ne pamtim kad je odigrao poslednji meč, valjda će, nadam se, da mu svane u Partizanu.

Advokat i Petrović su u Utrehtu pokušali da pomognu Francuzu, ali bez uspeha.

– Dok smo Advokat i ja bili u klubu, predlagali smo da se Baebeku promeni ishrana, mislili da će njegovom telu to da prija. da će se ređe suočavati sa povredama…Sve je ostalo po starom, muke su se ponavljale i posle odlaska nas dvojice, nije mogao da ostvari kontinuitet - zaključio je Petrović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.