RUŽNI NAPADI NORVEŽANA NA SRBIJU: Igraju prljavo, služe se trikovima, provociraju...
Erling Haland, Foto: EPA/ AIDAN CRAWLEY

baraž za ep

RUŽNI NAPADI NORVEŽANA NA SRBIJU: Igraju prljavo, služe se trikovima, provociraju...

Sa dosta duela, ali se ne bojim prljave igre. Još nisam posvetio maksimalnu pažnju protivniku, verovatno ću u naredna dva dana ozbiljnije pristupiti analizi direktnih čuvara - rekao je Haland

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije igraju protiv Norveške u četvrtak najbitniju utakmicu ove sezone, a pred meč u Oslu domaći su krenuli za igricama.

Očigledno da Norvežanima nije svejedno i da strahuju od naše selekcije, za koju su rekli da "Srbu igraju prljavo, služe se trikovima, skloni su provokacijama“.

Upravo je takva bila većina formulacija pitanja na konferenciji za štampu selektora Larsa Lagerbeka i Erlinga Halanda.

- Bez publike će biti teže nego inače. Otkako nema navijača na stadionima sudije mogu da čuju sve što igrači pričaju, broj žutih kartona drastično se povećao u poslednje vreme. Ako i bude nešto, moramo da se pripremimo, budemo izuzetno disciplinovani - rekao je Lars Lagerbek na konstataciju novinara da Norvežani igraju prljavo.

Haland igra u strašnoj formi i sigurno je najopasnije Norvežana

- Biće zanimljiva i teška utakmica. Sa dosta duela, ali se ne bojim prljave igre. Još nisam posvetio maksimalnu pažnju protivniku, verovatno ću u naredna dva dana ozbiljnije pristupiti analizi direktnih čuvara. Uvek može nešto da se nauči gledanjem snimaka - rekao je Haland.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.