NE MOŽE JOJ NIKO NIŠTA: Zvezda je gospodar Superlige - ima svih 10 pobeda i gol razliku 34:3!
Foto: Starsport©

superliga srbije, 10. kolo

NE MOŽE JOJ NIKO NIŠTA: Zvezda je gospodar Superlige - ima svih 10 pobeda i gol razliku 34:3!

Ovo je bila ukupno deseta pobeda srpskog šampiona

Objavljeno: 20:23h

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Napretka na svom terenu sa 3:0 (2:0) u okviru 10. kola Superlige Srbije.

Ovo je bila ukupno deseta pobeda srpskog šampiona iz isto toliko mečeva i ekipa Dejana Stankovića je ubedljivo prva na tabeli sa gol razlikom od - 34:3.

Povela je Zvezda već nakon 45. sekundi kada je Falćineli iskoristio sjajan pas Ivanića i nakon što je obišao Ostojića smestio loptu u mrežu.

Svega par minuta kasnije, bilo je već 2:0. Lepa akcija crveno-belih krunisana je odličnom asistencijom Gajića za Ivanića kome nije bilo teško da sprovede loptu u prazan gol.

To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena, a trener domaćina Stanković je već na početku drugog dela uveo Bena, Spiridonovića i Petrovića i tako im da šansu da se iskažu na ovom duelu.

Nije bilo prilika do 61. minuta, kada je Eraković nespretno reagovao i oborio Mrkića u kaznenom prostoru, što je sudija Jovanović video kao jedanaesterac. Odgovornost je preuzeo upravo Mrkić, ali prečka je spasila gol Zorana Popovića koji je menjao Borjana.

Ipak, usledila je kazna i to preko penala. Spiridonović je srušen, doduše slabim intenzitetom, a Jovanović je opet pokazao na belu tačku. Mirko Ivanić je šutirao i lako savladao Ostojića i tako na sjajan način nastavio svoju formu sa dva gola i asistencijom na večerašnjoj utakmici.

Interesantno, u finišu meča su se na terenu našla čak petorica mladih fudbalera Crvene zvezde - Eraković, Nikolić, Radulović, Krstović i Petrović.

Na kraju zasluženih 3:0 za srpskog šampiona, a Superliga se zbog reprezentativne pauze nastavlja za dve nedelje kada je na programu prvi Večiti derbi u Humskoj.

C. Zvezda: Popović - Gajić (od 77. Radulović), Eraković, Milunović, Gobeljić - Nikolić, Kanga (od 46. Petrović) - Gavrić (od 72. Krstović), Ivanić, Katai (od 46. Ben) - Falćineli (od 46. Spiridonović).

Napredak: Ostojić - Stević (od 75. Todorović), Mršić, Marinković - Kostić (od 22. Milovanović), Rašković - Milošev (od 65. Ćuković), Kočić (od 46. Mijić), Spremo - Mrkić, Milunović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.