LEGENDA ZVEZDA OTPUŠTENA POSLE 37 DANA: Dobio otkaz, a ekipa mu bila prva na tabeli!
Stadion "Rajko Mitić", Foto: Starsport©

neočekivano

LEGENDA ZVEZDA OTPUŠTENA POSLE 37 DANA: Dobio otkaz, a ekipa mu bila prva na tabeli!

- Klub želi ovim putem da se zahvali gospodinu Zlatku na profesionalizmu koji je pokazao dok je bio u klubu. Želimo mu sve najbolje u budućim poslovima – navodi se u saopštenju Jang Afrikansa.

Objavljeno:

Zlatko Krmpotić je dobio otkaz nakon samo 37 dana pošto je preuzeo ekipu. Klub iz Tanzanije, Jang Afrikans je objavio da je prekinuo saradnju sa legendarnim fudbalerom Crvene zvezde.

Ono što je posebno zanimljivo jeste to što je Krmpotić napustio klub nakon pobede svog tima od 3:0, a to im je donelo proboj na prvo mesto. Ipak, Jang Afrikans je završio saradnju sa srpskim stručnjakom.

Jang Afrikans ovim putem želi da obavesti svoje navijače, članove i deoničare, da je postignut dogovor o prekidu saradnje sa šefom stručnog štaba Zlatkom Krmpotićem. Klub želi ovim putem da se zahvali gospodinu Zlatku na profesionalizmu koji je pokazao dok je bio u klubu. Želimo mu sve najbolje u budućim poslovima – navodi se u saopštenju Jang Afrikansa.

foto: Starsport©

Krmpotić već pet godina sa dosta uspeha radi u Africi, a Tanzanija će da mu bude čak šesta zemlja tamo u kojoj će da vodi neku ekipu. Avanturu na ovom kontinentu je započeo 2015. godine, kada je postao pomoćni trener Mazembea. Posle toga je ostao u Demokratskoj Republici Kongo, gde je vodio i Don Bosko.

Sedeo je zatim 62-godišnji stručnjak redom na klupama ZESKO junajteda iz Zambije, Jvaneng galaksija iz Bocvane, APR iz Ruande i Polokvane sitija iz Južne Afrike. Proglašen je za najboljeg trenera u Kongu, Zambiji i Bocvani, kao i za najboljeg trenera Afrike u sezoni 2017/18.

(Espreso.co.rs/Maxbet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.