TERZIĆ PORUČUJE POSLE ŽREBA: Zvezda napada proleće u Evropi! Pojačanja za sada nema u planu!
Foto: Starsport©

mogu sa svima

TERZIĆ PORUČUJE POSLE ŽREBA: Zvezda napada proleće u Evropi! Pojačanja za sada nema u planu!

Na Marakani posle žreba imaju velika očekivanja

Objavljeno: 14:59h

Crvena zvezda je dobro prošla na žrebu za grupe Lige Evrope i dobila protivnike po meri, pa zato su na Marakani već u prvim reakcijama optimisti.

Srpski šampion će u grupi L igrati protiv Genta, Hofenhajma i Slovana iz Libereca.

- Zvezda mora uvek da bude da najvišem nivou, da pobeđuje protiv koga god da se igra, posebno ovde na Marakani. Imaćemo možda i podršku 16.000 do 17.000 navijača koliko UEFA dozvoljava, a to nam mnogo znači. Grupa kao grupa jako slična onoj iz 2017. kad smo imali Engleze, Nemce i Beloruse (Arsenal, Keln i BATE Borisov, prim.aut). Sad su tu Nemci, Belgijanci i Česi, ozbiljne evropske države. Ali Crvena zvezda je podigla lestvicu očekivanja i naš cilj je prolazak u nokaut fazu i proleće u Evropi - decidiran je bio Zvezdan Terzić u izjavi za "Arenu Sport" posle žreba.

foto: Starsport©

Ipak, bez obzira na sve, teški mečevi čekaju crveno-bele.

- Realno, Hofenhajm je izuzetna ekipa, videli smo kako su pregazili Bajern u prvenstvu pre nekoliko dana. Gent kao viceprvak Belgije nesrećno nije ušao u Ligu šampiona, a Češka je uvek nezgdona - procenjuje Terzić uz napomenu da to ništa ne menja u Zvezdinim planovima, pa čak ni u smislu afirmacije supertalentovane šestorke mladih fudbalera koju čine Strahinja Eraković, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Njegoš Petrović, Andrija Radulović i Nikola Krstović.

foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Na osnovu ovih njegovih reči može se reći da su već sada stavljena na leđa trenera Dejana Stankovića velika očekivanja.

- Dejan samo treba da nastavi ovom stazom uspeha. Vodio je ove sezone već 12 ili 13 utakmica, doživeo tu Omoniju, ali ima on punu podršku uprave i mi smo uvereni da će vremenom ekipa izgledati sve bolje - poručio je Terzić.

Što se tiče nekih pojačanja za Ligu Evrope u finišu prelaznog roka sportski direktor Mitar Mrkela je ostao "zakopčan".

- Ja nikada ne volim da govorim o tome ko će doći, ko će otići, ako na nekim pozicijama bude odlazaka, možda će neko i doći - rekao je Mrkela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.