STIGAO U BEOGRAD, DANAS POTPISUJE ZA PARTIZAN: Mogu da budem i špic, a mogu i po krilu!
Foto: EPA/Sedat Suna

jedva čeka da krene

STIGAO U BEOGRAD, DANAS POTPISUJE ZA PARTIZAN: Mogu da budem i špic, a mogu i po krilu!

Posle karijere koju je gradio u inostranstvu, po prvi put će moći da zaigra fudbal na seniroskom nivou i u zemlji u kojoj je rođen

Objavljeno: 10:12h

Mađarski reprezentativac Filip Holender stigao je u Beograd, gde bi u petak, posle lekarskih pregleda, trebalo da potpiše ugovor sa Partizanom.

Rođeni Kragujevčanin stiže na pozajmicu među crno-bele iz švajcarskog Lugana za 50.000 evra, a ukoliko se bude dobro predstavio i u Humskoj budu zadovoljni njegovim igrama, na kraju sezone moći će da otkupe njegov ugovor za 450.000 evra.

- Utisci su fenomenalni. Za širu priču ima vremena, ionako više volim da govorim na terenu, nego za medije - poručio je za "Mozzartsport" Holender i dodao:

foto: EPA/Alessandro Crinari

- Gledao sam crno-bele. Ne samo ove i prošle sezone, godinama ih pratim. Naročito kad igraju evropske ili derbi utakmice. Znam sve, jasno mi je šta se od mene očekuje.

Holender dolazi sa reputacijom špica i trebalo bi da igra na neki način u paru sa Umarom Sadikom, ali on objašnjava koje sve pozicije može da pokrije.

- Nisam samo špic. Više dejstvujem kao krilu, mada mogu da odgovorim obavezama i kao drugi napadač. Sposoban sam da završim i posao prvog. Sve zavisi od postavke na terenu, ideje struke, plana igre. Važno je da sam stigao, u hodu ću upoznati saigrače i tek onda nešto više moći da kažem. Prve impresije su sjajne, jedva čekam da upoznam momke i trenera, da zajedno krenemo u pobede - poručio je Holender.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.