Real krunisao evropsku dominaciju: Sevilja ispustila trofej Superkupa Evrope u produžecima, Mažić besprekoran! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

ZIZU SAMO PUNI VITRINE

Real krunisao evropsku dominaciju: Sevilja ispustila trofej Superkupa Evrope u produžecima, Mažić besprekoran! (FOTO) (VIDEO)

Klub iz Madrida došao je do trećeg pehara u ovom takmičenju, zahvaljujući najviše kapitenu Ramosu koji mu je obezbedio dodatnih 30 minuta
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Fudbaleri Real Madrida su na startu takmičarske sezone krunisali prošlosezonsku dominaciju na Starom kontinentu, osvojivši Superkup Evrope protiv Sevilje posle produžetaka 3:2 (2:2).

Istorija se ponovila! Kapiten ponovo spasio Real u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Ovo je bio treći trofej za "kraljevski klub", kao i treći poraz Andalužana zaredom. Treba napomenuti da je glavni arbitar bio Milorad Mažić sa svojim pomoćnicima iz Srbije, i tom prilikom obavljao sjajn posao svih 120 minuta.

foto: Reuters

Ništa ne bi bilo moguće za ekipu Zinedina Zidana da nije bilo Serhija Ramosa, kapitena koji je ponovo izvukao Real. On je u nadoknadi vremena pri rezultatu 2:1 za Sevilju uspeo da zatrese mrežu i donese produžetke.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.