VRATIO SE KOVAČEVIĆ: Posle epizode u Grčkoj, "Tenk" došao kući!
Foto: Dado Đilas

pojačanje

VRATIO SE KOVAČEVIĆ: Posle epizode u Grčkoj, "Tenk" došao kući!

Aleksandar Kovačević se najbolje snalazi na poziciji zadnjeg veznog igrača

Objavljeno:

Radnički je od danas je jači za još jednog proverenog i iskusnog fudbalera sredine terena.

Nakon Petra Đuričkovića koji je stigao juče, ugovor sa niškim timom danas je potpisao Aleksandar Kovačević (28). Zanimljivo je da su Kovačević i Đuričković bili saigrači i u grčkom Ksantiju, iz koga su i stigli na Čair.

- Kada sam dobio poziv od prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva i sportskog direktora Marka Jovanovića, nisam mnogo razmišljao da se posle pet godina u inostranstvu vratim u srpski fudbal. Odmah sam prihvatio njihovu ponudu. Imam dosta prijatelja ovde u Nišu. Tu je Petar Đuričković sa kojim sa igrao u Ksantiju, a bili smo saigrači i u mlađim selekcijama Crvene zvezde. Znam Kojića i Kasalicu, čuo sam se sa njima i drago mi je što ćemo svi biti deo Radničkog - rekao je Kovačević.

foto: Dado Đilas

Aleksandar Kovačević se najbolje snalazi na poziciji zadnjeg veznog igrača, a tokom karijere je, osim za Ksanti, igrao za Crvenu zvezdu, Spartak iz Subotice, norveški Haugesund, te poljske ekipe Slask i Lehiju.

Svojevremeno je bio i mladi reprezentativac Srbije, a sa Crvenom zvezdom je osvojio jednu šampionsku titulu u Superligi Srbije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.