E OVOME SE NISMO NADALI, HVALOSPEV ŠPANACA O LUKI JOVIĆU: Njegova najbolja utakmica od kad je došao u Real!
Foto: EPA/Juanjo Martin

iznenađujuće

E OVOME SE NISMO NADALI, HVALOSPEV ŠPANACA O LUKI JOVIĆU: Njegova najbolja utakmica od kad je došao u Real!

Iako nije postigao gol i izašao s terena već u 58. minutu, to je bilo dovoljno španskim medijima na pohvale igru srpskog reprezentativca

Objavljeno:

Po prvi put od kako je pre nešto više od godinu dana stigao u Real, španski mediji pišu da je Luka Jović igrao dobro.

Srpski reprezentativac je u drugom uzastopnom meču bio starter za "kraljevski klub", ali ni ovog puta nije uspeo da se upiše u strelce, a meč protiv Valjadolida je napustio u 58. minutu kada je umesto njega na teren ušao strelac jedinog gola, Vinisijus Žunior.

foto: EPA/Juanjo Martin

Ipak, i tih nešto manje od sat vremena na terenu bilo je dovoljno da ugledna "Marka", koja je tradicionalno bliska Realu, istakne da je ovo bila najbolja utakmica Srbina od kako je stigao u Madrid.

- Drugi put uzastopno je u prvoj postavi što se nije dogodilo od januara. Dobio je novu priliku da pokaže da vredi i treba da ostane. Bio je snažan u svom nastupu. Imao je veliku šansu za gol, ali uprkos tome što je bio sam, šutirao je previsoko. Imao je još jednu priliku kada je pogodio spoljni deo mreže - opisuje novinar "Marke" i nastavlja:

- Nije ni imao sreće, jer je njegov sjajan udarac glavom bio odbranjen. Iznenadila je izmena u trenucima kada je dobro igrao, svoju najbolju utakmicu u Real Madridu - glasi komentar "Marke".

Inače, posle utakmice Zinedin Zidan je istakao da i dalje ne zna da li će Luka Jović ostati i naredne sezone u klubu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.