ZAŠTO JE PARTIZAN OSTAO BEZ VELIKOG POJAČANJA? Ovo je prava istina o propalom poslu crno-belih!
Foto: FK Partizan

nije bilo para

ZAŠTO JE PARTIZAN OSTAO BEZ VELIKOG POJAČANJA? Ovo je prava istina o propalom poslu crno-belih!

Igrač oktrio sve detalje

Objavljeno:

Nikola Čumić je bio velika želja Partizana u ovom prelaznom roku, ali je umesto u Humskoj otišao u Španiju, gde će branti boje Sporting Hihona.

Uprkos velikoj želji crno-belih, Olimpijakos nije želeo da pošalje mladog fudbalera na pozajmicu u Partizan i srpsku ligu, već se odlučuio da talentovanog fudbalera pošalje da se kali u drugoj španskoj ligi.

-Septembar je došao i momentalno sam znao šta me čeka u Grčkoj, sa šest igrača na mojoj poziciji kao konkurencija. Kada se pojavio Sporting kao opcija, nisam mnogo razmišljao. Tačno, zvao me je i Partizan, ali Atinjani su želeli da odem u jaču ligu. Ipak, presudan je bio ekonomski aspekt, pošto su u moj ugovor stavili klauzulu da može klub da me otkupi za 7.000.000 evra. To je prihvatljivo za španske klubove, ali nijedan klub u Srbiji ne može da me plati – kazao je Čumić, a preneo "Maxbet sport".

Čumić i Žander
Čumić i Žander foto: Starsport©

U Hihonu će ga sačekati bivši napadač Partizana Uroš Đurđević.

– S obzirom na to kako su me dočekali i prihvatili u klubu, mogu da budem prezadovoljan. Morao sam da prođem kroz čitavu proceduru, da budem dva puta negativan na testu na koronavirus. Trenirao sam samo tri puta pre utakmice sa Đironom. Zadužio sam broj 17, ne želim da otkrivam zašto, ali imam svoje razloge. Na debiju sam imao dobru priliku, golman je jedva odbranio i vrhovima prstiju prosledio loptu u korner. Brzo se adaptiram, znam engleski jezik, a učim španski. Pronašao sam apartman koji nije daleko od centra, imam vozilo na raspolaganju, a tu mi je Uroš Đurđević da ga pitam za sve što mi treba. Sjajno je kada imate blizu sebe nekoga kao što je on – rekao je Čumić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.