VRATIO SAM SE: Ričmond Boaći otišao u Latinu!
Foto: Starsport©

posegnuo je za tim rešenjem

VRATIO SAM SE: Ričmond Boaći otišao u Latinu!

Napadač crveno-belih je otišao kod svog dobrog prijatelja za koga smatra da može da mu pomogne

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći boraviće u narednom periodu u Italiji na lečenju od povrede.

Napadač iz Gane se povredio pre dve i po nedelje posle samo 4 minuta meča protiv Čukaričkog i to je samo jedna u nizu povreda koje su ga zadesile.

Sada je rešio da otputuje na Apenine kako bi tamo na tretmanima pokušao što pre da zaleči povredu i vrati se u takmičarski ritam. Interesantno, on će se lečiti u Latini, u gradu za čiji je klub igrao svojevremeno na pozajmici iz Juventusa.

foto: Starsport©

- Vratio sam se u Latinu, jer imam poverenja u fizioterapeuta Masima Pivu. Razlog je jednostavan, upoznao sam ga kad je bio u klubu, uvek smo imali odličan odnos. Pojedinci iz Zvezde su me savetovali da odem na neko drugo mesto, ali sam se odlučio za Masima, jer je u prošlosti samo on mogao da mi pomogne - citira "Il Masađero" Boaćijeve reči.

Od kada se vratio iz Kine na Marakanu, Boaći nikako da uhvati takmičarski ritam, a povrede se ređaju kao na traci.

- U poslednjih godinu dana pretrpeo sam pet povreda mišića. Nisam mogao da odigram četiri utakmice u nizu. U dogovoru sa klubom i trenerom Dejanom Stankovićem odlučio sam da dođem ovde, ne zato što nemam poverenje u Zvezdine terapeute, već zbog toga što sam se posle Masimovih tretmana osećao dobro - dodao je 27-godišnji špic.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.