PARTIZAN PREBOLEO BELGIJANCE: Crno-beli uz mnogo muke pobedili Bačku, uzalud strašan gol Đorđevića!
Foto: Starsport©

superliga srbije, 9. kolo

PARTIZAN PREBOLEO BELGIJANCE: Crno-beli uz mnogo muke pobedili Bačku, uzalud strašan gol Đorđevića!

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog"

Objavljeno: 20:31h

Fudbaleri Partizana pobedili su Bačku rezultatom 2:1 u devetom kolu Superlige Srbije.

Nakon ispadanja od Belgijanaca u kvalifikacijama za Ligu Evrope, izabranici Aleksadnra Stanojevića su uspeli da dođu do pobede u Humskoj i savladaju neugodnu ekipu iz Bačke.

Prvo poluvreme je proteklo prilično mirno, a najbolju šansu na meču imao je Ratković, koji je izašao sam na Popovića, koji je pokazao da je sa razlogom na golu crno-belih. Teško su crno-beli dolazili do šanse, a otopr gostiju slomili su početkom drugog poluvremena.

Suma je idealno proigrao Sadika na petercu, a Nigerijac je lagano sproveo loptu u mrežu za 1:0.

Deset minuta kasnije na semaforu je pisalo 2:0, pošto je sopstvenu mrežu pogodio Tomović. Kao rasan napadač je iskoristio centaršut Lazara Markovića.

Delovalo je da je Bačka grogirana i da će crno-beli lagano privesti meč kraju, ali je Đorđević postigao fenomenalan pogodak za 2:1. Gosti su nakon toga krenuli ka golu Partizana i ozibiljno zapretili, međutim, crno-beli su odoleli.

Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite uz "lajv-blog".

Kraj: Partizan - OFK Bačka 2:1

78. minut - GOOOOL: Krsto Đorđević postiže fenomenalan pogodak za 2:1! Prava majstorija mladog fudbalera Bačke.

60. minut - GOOL: Vodi Partizan 2:0! Dimitrije Tomović je pogodio mrežu svog gola posle centaršuta Sume. Crno-beli se nalaze na pragu pobede.

57. minut - Sadik je ponovo mogao da zatrese mrežu gostiju, ali ovoga puta se spetlajo ispred gola Bačke.

50. minut - GOOOL: Umar Sadik donosi prednost Partizanu. Bačka je ostavila previše prostora crno-belima, Suma je odlično ubacio loptu na peterac, gde se Sadik odlično snašao i tako upisao šesti gol ove sezone.

Poluvreme: Partizan - Bačka 0:0

44. minut - Partizan je propustio da povede iz slobodnog udarca. Natho je šutirao iz dobre pozicije daleko ispod svojih mogućnosti.

36. minut - Kakva šansa za Bačku! Ratković se našao iznenada u stopostotnoj šansi, bocnuo je Popovića, ali golman Partizana nije naseo i dobrom reakcijom sačuvao je svoj tim.

26. minut - Odličan udarac Pantića i najbolja prilika za Bačku, ipak, Popović je pokazao da je sa razlogom na golu Partizana.

16. minut - Opet preti Marković! Gađao je kapiten Partizana suprotan ugao sa nekih 18 metera, ali je ponovo dobar bio Milojević.

10. minut - Partizanovci su tražili jedanaesterac, pošto su smatrali da je lopta pogodila jednog igrača Bačke u ruku, ali deluje da je sudija doneo dobru odluku. Mladi Stojković je jedan od najagilnijih na meču, traži loptu, pokušava, međutim ne uspeva ništa više da uradi.

5. minut - Odlično je šutirao Lazar Marković, ali je na pravom mestu Milojević, koji je zaustavio udarac kapitena Partizana na današnjoj utakmici.

18:00 - Utakmica je počela.

SASTAVI

PARTIZAN: Popović – Miljković, Vitas, Banjak, Urošević – Zdjelar, Natho – Marković, Suma, D. Stojković – Sadik.

OFK BAČKA: Milojević – Veselinović, Klisura, Zdravković, Jovanović – Eskić, Škorić – Pantić, S. Stojanović, Njamculović – Ratković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.