NOVA INFORMACIJA O MEČU ARARATA I ZVEZDE: Jermeni dali predlog gde može da se igra utakmica za ulazak u Ligu Evrope
Foto: Starsport©

Nova in

NOVA INFORMACIJA O MEČU ARARATA I ZVEZDE: Jermeni dali predlog gde može da se igra utakmica za ulazak u Ligu Evrope

Interesantan predlog jermenskog tima

Objavljeno:

Crvena zvezda i dalje gleda ka UEFA oko odluke gde će igrati meč plej-ofa Lige Evrope protiv Ararata s obzirom na to da je u Jermeniji proglašeno ratno stanje posle napada Azerbejdžana na oblast Nagorno Karabah.

Dok se čeka zvanična odluka iz Niona, koja bi trebalo da stigne najverovatnije do kraja današnjeg dana, iz jermenskog kluba su predložili da se meč igra na neutralnom terenu u obližnoj Gruziji, prenosi portal "24sedam.rs".

Iz Ararata smatraju da bi najbolje rešenje bilo da se meč sa crveno-belima igra u Tbilisiju koji je udaljen 276 kilometara od Jerevana, što znači da bi igrači Ararata autobusom mogli da potencijalnog odredišta.

S druge strane, nezvanično su iz Zvezde predložili da se zameni domaćinstvo i da se meč odigra u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić".

Ono što je sigurno jeste da su najmanje šanse da se meč odigra u Jermeniji s obzirom na dramatičnu situaciju, ali i eskalaciju sukoba iz časa u čas.

Poslednja opcija jeste svakako da se crveno-belima dodeli pobeda službenim rezultatom i tako uđu u grupnu fazu, ali ona je takođe malo verovatna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.