Borjan spremio šlem za Jermeniju: Odigrajte utakmicu i odmah bežite za Beograd!
Foto: Starsport©

ratno stanje

Borjan spremio šlem za Jermeniju: Odigrajte utakmicu i odmah bežite za Beograd!

Meč je planiran za četvrtak od 16:00

Objavljeno:

Glavna vest u Evropi ove nedelje je otpočinjanje novih sukoba između Azerbejdžana i Jermenije na teritoriji Nagorno - Karabaha.

Ima žrtava na obe strane, Jermeni su objavili ratno stanje, a sve to je uticalo i na fudbal. Zato je Ognjen Čančarević za MaxBet sport preneo utiske iz Jerevana.

- Evo, baš sam krenuo ka stanu. Izbili su jutros neki sukobi, Jermenija je uništila Azerbejdžancima helihoptere i tenkove, ovi su gađali neke civilne položaje. Sada je maksimalno napeta situacija, opšta je mobilizacija. Svi muškarci stariji od 18 godina su u obavezi da se jave u kasarne. Nama su otkazali utakmicu koju je trebalo sada da igramo, nećemo imati sutra ni trening, a za dalje ćemo videti - rekao je Čančarević

- Verovatno će da nam javljaju iz dana u dan, kako napreduje situacija. Ne verujem da će da traje dugo. Baš sam pričao sa nekim drugarima, veruju da će sve da se smiri za nekoliko dana. Bilo je u Nagorno-Karabahu sukoba i pre dva meseca, samo što tada nije proglašeno ratno stanje. Sukobi tamo traju duže od 30 godina, ali prvi put je ovako od kako sam ja u Jermeniji. Kažu da se već prijavio ogroman broj patriota, oko 10.000 muškaraca je već spremno da krene tamo u rat. Oni su spremni da se bore za tu teritoriju do zadnjeg čoveka ako bude trebalo, ali sigurno neće izaći iz nje.

Kao što je već poznato, fudbaleri Crvene zvezde su trebali da igraju u četvrtak protiv Ararat Jermenije u Jerevanu meč za plej-of Lige Evrope. Otkrio nam je golman Alaškerta da se čuo sa kapitenom crveno-belih Milanom Borjanom.

- Borjan me je baš malopre zvao, da se raspita o situaciji. Kaže mi da je spremio šlem, pa me je pitao da li da ga nosi. Rekao sam mu da je najbolje da iskaču iz padobrana, odigraju na brzinu utakmicu i da beže - ističe Čančarević na kraju razgovora za MaxBet sport.

(Espreso.co.rs / izvor: Maxbet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.