A NEKAD SU TRAŽILI 15 MILIONA: Partizan sad prodaje Sadika za upola manje! Kamerunac pakuje kofere za Belgiju!
Foto: Starsport©

radi se na transferu

A NEKAD SU TRAŽILI 15 MILIONA: Partizan sad prodaje Sadika za upola manje! Kamerunac pakuje kofere za Belgiju!

Crno-beli će prazninu u klupskoj kasi nastalu ispadanjem iz Evrope morati da popune kroz prodaju najboljih igrača

Objavljeno: 10:05h

Partizan pokušava da proda Umara Sadika do kraja ovog prelaznog roka s obzirom da je ostao bez novca od igranja u Ligi Evrope, pa se kasa u Humskoj mora popuniti transferima ponajboljih igrača

A kako sada stvari stoje Kamerunac bi vrlo brzo mogao nazad u Belgiju, gde je Partizan i ispao iz kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto je za njegove usluge zainteresovan Klub Briž.

I to ne samo zainteresovan, već su Belgijanci ušli u komunikaciju sa upravom crno-belih oko kupovine najboljeg strelca. Doduše, oni ne mogu da plate ono što su svojevremeno tražili u Humskoj - 15 miliona evra za kamerunskog napadača, ali i u Partizanu su svesni da sada ni ne mogu da traže toliko.

foto: Starsport©

Zato im je iz Belgije poručeno da mogu da dobiju 7 ili eventualno 7 i po miliona evra za Sadika i preko te cene sigurno neće ići dalje, a to izgleda u ovoj situaciji i zadovoljava apetite Partizana.

Realizaciju posla između Klub Briža i Partizana koči namera Belgijanaca da obeštećenje crno-belima proslede u ratama. Prema nekim informacijama, da uplate razvuku u naredne dve godine. Česta je to praksa u svetskom fudbalu, pribegao joj je i srpski klub kad je pre 13 meseci doveo Takumu Asana, obavezavši se da će Arsenalu plaćati Japanca „u delovima“, do septembra naredne godine. Problem je što ne žele takav „dolazni“ transfer, već insistiraju na novcu u komadu. Da kompletnu sumu, svih 7.500.000 evra, dobiju odmah.

U međuvremenu, nadaju se da će se u konkretnu ponudu pretočiti najave iz arapskog sveta po kojima bi od transfera Umara Sadika inkasirali više od 10.000.000 evra. Samo je pitanje da li se napadaču ide na Blisku istok.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.