STANKOVIĆ PREDVIDEO ŠTA ĆE SE DESITI: Imao sam osećaj, mnogo verujem u taj deo igre!
Foto: Starsport©

pobeda

STANKOVIĆ PREDVIDEO ŠTA ĆE SE DESITI: Imao sam osećaj, mnogo verujem u taj deo igre!

Optimista je Stanković pred duel sa Araratom koji je na programu u četvrtak

Objavljeno:

Crvena zvezda je bila ubedljiva protiv lučanske Mladosti u okviru devetog kola Superlige Srbije i trijumfovala rezultatom 4:0, a zadovoljan pristupom, motivacijom kao i igrom njegovih pulena je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

- Dobro smo spremili meč. Čestitao bih igračima, jer nije lako biti u ritmu gde se stalno igraju utakmice, a s druge strane mora da se misli o oporavku, igračima koji izlaze iz povrede, o minutaži... Zaista smo bili inteligentni i borbeni, te uspeli da odnesemo bodove sa tradicionalno neugodnog gostovanja u Lučanima. Dobro smo delovali na terenu i bili sigurni tokom devedeset minuta - počeo je Stanković.

foto: Starsport©

Šef stručnog štaba je predvideo da će Pankov postići pogodak iz prekida u 70. minuta.

- Imao sam osećaj da će se Pankov upisati u strelce, ali to je zato što verujem u prekide. Kazneni udarci su stvar dobre organizacije, koncentracije i hrabrosti. Momci koji izvode prekide imaju kvalitet, u stanju su fenomenalno da centriraju, a našim skakačima je da veruju u sebe, pronađu prostor i postignu pogodak.

Optimista je Stanković pred duel sa Araratom koji je na programu u četvrtak.

- Današnji meč je odlična motivacija za duel u Jerevanu. Ovo nam donosi mir. Favoriti smo u Jermeniji, očekujem dobru utakmicu, a cilj je jasan - pobeda i Liga Evrope - zaključio je Stanković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.