KRAJ: Pavlović završio karijeru!
Miloš Pavlović u raspravi sa Rikardom Gomešom, Foto: Printscreen

TUŽAN DAN ZA SRPSKI FUDBAL

KRAJ: Pavlović završio karijeru!

Godinu dana proveo je u Zemunu, koji mu je deveti klub u bogatoj karijeri. Ponikao je u Radničkom (NB), gde je igrao i u superligaškim danima „majstora”, u Voždovcu je nosio kapitensku traku i ostavio neizbrisiv trag. Prava je legenda Superlige

Objavljeno:

Posle trijufa u Kraljevu, Zemun je neprijatno iznenadio navijače i izgubio kod kuće od Radničkog iz Sremske Mitrovice - 0:3.

Najmlađi sastav u ligi oscilira u igri, što je i razumljivo, jer ima uglavnom bonus igrače u takmičarskom pogonu.

- Neshvatljivo ležerno ušli smo u meč, primili golove posle grešaka i ostavili loš utisak. Rival je zasluženo stigao do pobede – kaže Matija Njamculović, perspektiva kluba.

Sledi gradski duel sa Grafičarem.

- Domaćin ima školovane igrače iz Crvene zvezde, na poslednjem meču slavio je u Čačku i sa novim trenerom nastojaće da veže dve pobede. Neće nam biti lako, ali verujem da naša mladost može da iznenadi. Kapiten Marko Đalović se, posle pauze, vraća u tim i mniogo će da nam znači. Bićemo u jakom sastavu, optimista sam, možemo da pobedimo odličnog rivala - jasan je Njamculović.

Zemun će biti bez iskusnog Miloša Pavlovića (36), jer je posle poraza od Mitrovčana odlučio da stavi tačku na karijeru.

Godinu dana proveo je u Zemunu, koji mu je deveti klub u bogatoj karijeri. Ponikao je u Radničkom (NB), gde je igrao i u superligaškim danima „majstora”, u Voždovcu je nosio kapitensku traku i ostavio neizbrisiv trag. Prava je legenda Superlige! Veliki deo karijere proveo je i u Rumuniji, gde je takođe bio veoma cenjen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.