ŽURNAL OBJAVIO TAČAN IZNOS PARTIZANOVOG DUGA: Ako je ovo tačno - situacija u Humskoj je alarmantna!
Uprava FK Partizan, Foto: FK Partizan

DUGO NIJE BIO VEĆI

ŽURNAL OBJAVIO TAČAN IZNOS PARTIZANOVOG DUGA: Ako je ovo tačno - situacija u Humskoj je alarmantna!

Veoma, veoma loše vesti za Grobare, a posebno za crno-belu upravu

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan po drugi put u poslednje tri godine nije uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope, što će se u negativnom smislu odraziti na finansije u Humskoj 1.

S obzirom na to da se od UEFA ove sezone neće zaraditi okvirno 10.000.000 evra, jasno je da su crno-beli u opasnim problemima, te hitno moraju da prodaju. Pisali smo vam da je moguće da Filip Stevanović do kraja prelaznog roka ode u francusku Ligu 1.

Kako ovog jutra piše Sportski žurnal, dug Partizana narastao je na 31.000.000 evra, iako u to nije uračunato 10.000.000 od duga Strahinje Pavlovića u Monako, ali koji će, opet prema rečima novinara ovog dnevnog sportskog lista, biti korišćeni za podmirivanje aktuelnih i tekućih troškova.

Da stvari po srpski fudbal budu još teže, situacija u Crvenoj zvezdi je još gora nego u Humskoj, pa iako je srpski šampion tri sezone zaredom (a na dobrom putu je da bude i četvrta) nastupao u grupnim fazama dva najjača evropska takmičenja, pa jednom čak i u 1/16 finala Lige Evrope, dug crveno-belih je još veći nego Partizanov, pa su zbog toga članovi uprave i trener Dejan Stanković morali da pristanu na smanjenje plate za 50 odsto.

Čeka li ista sudbina i crno-bele? Ako nastave ovako kako su sezonu i započeli, nismo daleko od toga...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.