OGLASIO SE GOLMAN ARARATA O SPORNIM FOTOGRAFIJAMA: Ovo je Srbin imao da kaže o navodnim provokacijama!
Stefan Čupić, Foto: Starsport©

ČUPIĆ RAZJASNIO NESPORAZUM

OGLASIO SE GOLMAN ARARATA O SPORNIM FOTOGRAFIJAMA: Ovo je Srbin imao da kaže o navodnim provokacijama!

On je često na svom Instagramu objavljivao snimke i slike kako slavi pobede Partizana, naročito u košarci, a nije mu bilo strani ni da zapeva uvredljive pesme o Zvezdi poput one "k**va umire, k**va gasi se"

Objavljeno:

Jedini srpski klub koji je ostao u evropskim takmičenjima je Crvena zvezda, a ona će se boriti za grupnu fazu sa jermenskim Araratom koji je izbacio Celje u 3. kolu kvalifikacija, a već je počela da se podgreva atmosfera.

Razlog za to jeste golman jermenskog kluba Stefan Čupić, za koga su Delije otkrile na društvenim mrežama, da je veliki navijač Partizana.

On je često na svom Instagramu objavljivao snimke i slike kako slavi pobede Partizana, naročito u košarci, a nije mu bilo strani ni da zapeva uvredljive pesme o Zvezdi poput one "k**va umire, k**va gasi se".

foto: Printscreen/Instagram

Međutim, sada se i sam golman javio:

- Nisam prozivao nikoga, pogotovo pred ovu važnu utakmicu. Ja sam košarkaški navijač Partizana i to ne krijem, a u fudbalu sam Ofkovac. I to svi znaju, ja stvarno nemam šta da krijem - ističe Čupić.

Stefan Čupić
Stefan Čupić foto: Printscreen/Instagram

Nesvakidašnji miks ljubavi prema jednom fudbalskom, a drugom košarkškom timu, Čupić objašnjava ovako:

- I KK Partizan čije utakmice ne propuštam, i OFK Beograd su klubovi sa velikom istorijom. To su klubovi koji imaju dušu. Ja sam počeo da gledam KK Partizan još kao klinac u doba dok je Miloš Vujanić igrao. Ljubav prema Košarkaškom klubu Partizanu je potekla od mog pokojnog dede Vidoje, čije ime danas nosi i moj sin. Deda me je učio pravim vrednostima i to je čovek koga sam najviše na svetu voleo. Nisam nikada trenirao basket, ali sam izuzetan basketaš, igram redovno 3 na 3 i mogu da se pohvalim da imam meku ruku - rekao je bivši golman OFK Beograda za Telegraf.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.