BILIĆ PROGOVORIO O BANETU: Neće igrati protiv Čelsija, ovaj meč dolazi prebrzo za njega!
Branislav Ivanović, Foto: Starsport©

ŠTETA...

BILIĆ PROGOVORIO O BANETU: Neće igrati protiv Čelsija, ovaj meč dolazi prebrzo za njega!

Za VBA bi bilo dobro da Ivanović što pre uđe u formu, jer u prva dva kola ekipa je izgubila obe utakmice i primila osam golova

Objavljeno: 19:54h

Ostavio je veliki trag Branislav Ivanović u Čelsiju, jedan je od najboljih stranaca koji su prošli kroz taj klub. Ali, do susreta sa Plavcima, ovog puta u dresu nekog drugog kluba, ipak neće doći.

Iako je Ivanović debitovao za Vest Bromvič Albion na utakmici protiv Brentforda, procena je menadžera Slavena Bilića da nije još spreman da doda i nastup protiv tako jakog rivala kakav je Čelsi.

- On nije igrao duži period, nedostaju mu utakmice. Naravno, biće sve bolji i bolji kako vreme bude prolazilo. Ivanović nije još dovoljno spreman, tako da ne verujem da će biti u timu protiv Čelsija. Mislim da ovaj meč dolazi prebrzo za njega -rekao je Bilić engleskim medijima.

Hrvatski stručnjak ne krije da mnogo očekuje od Baneta u narednom periodu.

- On je veoma iskusan i kvalitetan igrač, ali i onaj tip kojem nije potrebno mnogo vremena da bi ušao u top formu. Videćemo kako će sve ići, međutim, očekujem da vrlo brzo postane redovni član startne postave - istakao je Bilić.

Za VBA bi bilo dobro da Ivanović što pre uđe u formu, jer u prva dva kola ekipa je izgubila obe utakmice i primila osam golova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.