MESI OGORČEN NA UPRAVU BARSELONE: Šutnuli ste Suareza, ali me ništa više od vas ne iznenađuje!
Foto: EPA/Alberto Estevez

besan je

MESI OGORČEN NA UPRAVU BARSELONE: Šutnuli ste Suareza, ali me ništa više od vas ne iznenađuje!

Argentinski fudbaler nastavlja svoj rat sa čelnicima kluba, iako je odlučio da ostane

Objavljeno: 13:17h

Kapiten Barselone Lionel Mesi kritikovao je klub zbog načina na koji se odrekao Luisa Suareza, ali, kako je istakao, u ovom trenutku ga ništa ne iznenađuje.

- Biće mi veoma teško to što neću provoditi dane sa tobom, kako na terenu, tako i van njega. Svima ćeš nam nedostajati. Proveli smo zajedno mnogo godina, mnogo stvari koje nikada neću zaboraviti - napisao je Mesi na Instagramu i dodao:

- Biće mi čudno da te vidim u drugom dresu, a još čudnije da igram protiv tebe. Zaslužio si da odeš kao jedan od najvažnijih igrača u istoriji kluba, postigao si toliko, što sa timom, što individualno, a ne da te 'šutnu' na način na koji su to uradili. Ali, istina je da me u ovom trenutku više ništa ne može iznenaditi. Želim ti sve najbolje. Volim te, vidimo se uskoro prijatelju.

- napisao je Mesi na Instagramu.

Novi trener Barselone Ronald Kuman obavestio je Urugvajca, kojem je do isteka ugovora ostalo još godinu dana, da više ne računa na njega.

Suarez će karijeru nastaviti u Atletiko Madridu.

Urugvajski napadač je u Barselonu došao 2014. godine iz Liverpula, a otišao je kao treći najbolji strelac u istoriji kluba sa 198 postignutih golova. Urugvajac je sa Barselonom osvojio 13 trofeja, uključujući četiri titule u Primeri i Ligu šampiona 2015. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.