SUMA RAZOČARAN I LJUT: Kako sad odjednom Šarlroa nije neki tim?! Prebrzi su bili, nismo mogli da se jurimo s njima!
Foto: Starsport©

razočaran

SUMA RAZOČARAN I LJUT: Kako sad odjednom Šarlroa nije neki tim?! Prebrzi su bili, nismo mogli da se jurimo s njima!

Fudbaler Partizana je u igru ušao tek u drugom poluvremenu i to se osetilo u igri njegove ekipe

Objavljeno: 13:40h

Razočarenje vlada u taboru Partizana posle eliminacije od Šarlroa u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli su ispali iz takmičenja posle produžetaka, pošto je u 90 minuta meča bilo 1:1.

Opšti je utisak da je igra Partizana u Belgiji bila daleko bolja u drugom poluvremenu kada je na teren ušao Sejduba Suma, koji je i postigao jedini gol za svoj tim.

- Mnogo mi je žao što smo ispali iz Evrope,jer smo pokazali da pre svega možemo da se nosimo sa ekipama poput Šarlroa. Pre odlaska za Belgiju svi su komentarisali koliko je Šarlroa jak tim, da imaju 6 utakmica bez poraza, da imaju tim koji je već nekoliko godina zajedno, u koji se ozbiljno ulaže i zna se ko su u belgijskom prvenstvu, dok sada kada je Partizan odigrao dobro čujem komentare kako Šarlroa nije nešto? Pa, ne može jedan tim da danas bude najbolji, a sutra da ne znaju ništa, već smo mi našom igrom njima parirali i pokazali da možemo - rekao je Suma.

foto: Starsport©

Javnost u Srbiji i navijače najviše muči što crno-beli nisu i prvo poluvreme odigrali kao i drugo.

- Zašto smo odigrali dva različita poluvremena? Igrate u gostima, njihovi svi igrači su izuzetno brzi, visoki... Želeli smo i da oborimo ritam utakmice da se ne bismo jurili po terenu sa njima i tako samo izgubili snagu. Spremni su, prebrzi. Znali smo da moramo i možemo bolje što se i pokazalo u drugom poluvremenu.

Plan je bio da Suma počne sa klupe meč i da u drugom poluvremenu unese promenu ritma na terenu, međutim, mnogi smatraju da je ipak trebalo da počne od prvog minuta.

- Što se tiče mene, ja nisam bio spreman za 90 minuta i to je bio dogovor sa šefom od starta. Imao sam kartone, nisam igrao i želeli smo da mojim ulaskom dobijemo nešto više u situaciji koja je bila potrebna - rekao je Suma i dodao:

- Svi smo dali zaista više od maksimuma i bilo bi nam lakše da smo izgubili na penale nego sa dva šuta na gol, jer smo bili bolji. Pokazali smo da možemo,da predano radimo i da smo konkurentni ne evro sceni. Okrecemo se prvenstvu, moramo i radićemo još jače. Potrebno je vreme, ali ćemo dati maksimum kao sinoć.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.