MURINJO PROVALIO POKUŠAJ "PREVARE" ALBANSKOG KLUBA: Hteli su ovo da podvale Totenhemu, odmah obaveštena UEFA!
Foto: EPA/Adam Davy

interesantna situacija

MURINJO PROVALIO POKUŠAJ "PREVARE" ALBANSKOG KLUBA: Hteli su ovo da podvale Totenhemu, odmah obaveštena UEFA!

Portugalac se nije dao nasamariti

Objavljeno: 10:07h

Zanimljiva sitiacija dogodila se uoči meča 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Severnoj Makedoniji, gde je Totenhem gostovao ekipi Škendije.

Tokom pregledanja terena pred utakmicu trener "pevaca" Žoze Murinjo je primetio da nešto nije u redu sa golom na jednoj strani. On je u razgovoru sa Igom Ljorisom ustanovio da je gol manji, odnosno niži nego što bi trebalo da bude.

Portugalac je odmah reagova i obavestio sudije i tražio da se premeri konstrukcija gola, na šta je reagovao i delegat UEFA i ustanovljeno je da je gol niži za 5 centimetara.

Murinjo je nakon toga insistirao da se promeni kompletna konstrukcija gola, ali vremena za to nije bilo, pa je nađeno kompromisno rešenje i gol je podignut na potrebnu visinu.

- Odmah sam primetio da nešto nije u redu. Pozvali smo UEFA delegata da proveri golove, i on je konstatovao da je jedan 5 cm niži. Tražili smo da se zameni - izjavio je Murinjo.

E sad da li je ova greška bila namerna ili slučajna, ne znamo, ali svakako su svi sad još jednom naučili da se ne možete pratiti pametni s "Posebnim" jer on vidi sve, pa čak i ove najmanje primetne stvari.

Škendija je poznata kao albanski klub u Severnoj Makedoniji, odnosno da u njemu većinom igraju igrači albanskog porekla.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.