TUMBAKOVIĆ OBJAVIO SPISAK ZA NORVEŽANE: Dobili smo nove reprezentativce! Ovaj tim će se boriti za plasman na EURO!
Foto: Starsport©

to je to

TUMBAKOVIĆ OBJAVIO SPISAK ZA NORVEŽANE: Dobili smo nove reprezentativce! Ovaj tim će se boriti za plasman na EURO!

Tu su i neka nova i neočekivana imena

Objavljeno: 09:42h

Ljubiša Tumbaković je objavio spisak igrača za reprezentaciju Srbije na koje računa za polufinale baraža za EURO.

Srpsku reprezentaciju u oktobru očekuje gostovanje u Oslu protiv Norveške u polufinalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo, a u slučaju uspeha onda će igrati i finale protiv pobednika duela Škotska - Izrael.

Takođe, ovo je i spisak igrača koji će osim u Norveškoj 8. oktobra, konkurisati i za mečeve u B diviziji Lige nacija protiv Mađarske 11. oktobra u Beogradu i protiv Turske 14. oktobra u Istanbulu.

Selektor Srbije je pozvao čak 30 igrača, a na njemu imamo i dvojicu koji su prvi put dobili poziv u seniorsku selekciju, to su golman Bazela Đorđe Nikolić i vezista Monpeljea Mihailo Ristić.

Takođe, u reprezentaciju su se vratili Luka Milivojević koji je preskočio mečeve u Ligi nacija u septembru, a pozvani su ponovo i Miloš Veljković iz Verdera i Danijel Aleksić iz Bašakšehira.

Spisak:

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Emil Rockov, Đorđe Nikolić.

Odbrana: Nikola Milenković, Nikola Makismović, Stefan Mitrović, Strahinja Pavlović, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović, Miloš Veljković.

Vezni red: Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Nemanja Gudelj, Marko Grujić, Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Adem Ljajić, Sergej Milinković Savić, Filip Đuričić, Mijat Gaćinović, Filip Kostić, Darko Lazović, Danijel Aleksić, Luka Milivojević, Mihailo Ristić.

Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dušan Vlahović, Đorđe Despotović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.