MORA DA SE POPUNI RUPA U KASI ZBOG ISPADANJA IZ LIGE ŠAMPIONA: Zvezda prodaje četvoricu, ali je odbila 4 miliona!
Foto: Starsport©

Da li će uspeti

MORA DA SE POPUNI RUPA U KASI ZBOG ISPADANJA IZ LIGE ŠAMPIONA: Zvezda prodaje četvoricu, ali je odbila 4 miliona!

Crveno-beli su stavili četvoricu igrača u izlog, dok za Gavrića ne želi da prihvati nijednu ponudu

Objavljeno: 08:53h

Crvena zvezda ove sezone neće igrati u Ligi šampiona, a ispadanje od Omonije ju 3. kolu kvalifikacija je značilo i da neće višemilionska svota novca da se slije u kasu kluba od igranja u najeletnijem evropskom klupskom takmičenju.

Zbog toga na Marakani moraju da počnu da štede, ali i da obezbede drugačije izvore prihoda.

Što se štednje tiče, već smo u sredu saznali da su cela uprava i stručni štab pristali da im se plate smanje za 50%, a izvor dodatnog profita biće prodaja nekih igrača, pa i onih standardnih.

foto: Starsport©

"Sportski žurnal" piše da su u Ljutice Bogdana rešili da do kraja prelaznog roka prodaju El Fardu Bena, Matea Garsiju, Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija, pre svih. Ali nije isključeno ni da ode još neko.

Svakako, priča oko Matea Garsije i njegove prodaje traje čitavo leto, a izgleda da je konačno postignut dogovor sa Arisom i da će crveno-belima pripasti 1,3 miliona evra i još 50% od naredne prodaje.

foto: Starsport©

S druge strane, očekuje sa da posle plej-ofa za Ligu Evrope El Fardu Ben pređe u Al Ahli iz Džede, gde ga čeka Vladan Milojević i klubovi već uveliko pregovaraju o tome.

Najteže će biti da se prodaju dvojica napadača, Pavkov i Boaći, koji ne samo što nisu bili u formi u prethodnih godinu dana i jedva i da su postigli neki gol, već su često bili van ekipe zbog povreda ili odluke trenera Stankovića.

foto: Starsport©

S druge strane, "Žurnal" javlja da Zvezda sigurno neće prodati svog najtraženijeg i najskupljeg igrača Željka Gavrića, iako je dobila ponudu iz Italije koja je iznosila 4 miliona evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.