TUMBAKOVIĆ ZABRINUT ZA JOVIĆA: On ne dobija šansu, nedovoljno je da napreduje!
Foto: Starsport©

izjava

TUMBAKOVIĆ ZABRINUT ZA JOVIĆA: On ne dobija šansu, nedovoljno je da napreduje!

Selektora raduje forma Aleksandra Mitrovića i Dušana Tadića

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković, izrazio je zabrinutost zbog situacije u kojoj se nalazi Luka Jović.

Napadač madridskog Reala nije u planovima Zinedina Zidana i nije u prilici da kroz mečeve dođe do željene forme nešto više od dve nedelje uoči utakmice sa Norveškom.

- Luka Jović sad nije u prvom planu u Realu jer se razmišlja o njegovom odlasku na neku pozajmicu, da li u Ajntraht ili negde drugo. Jednostavno, Luka ne dobija šansu i ne može da iskaže nivo forme. Kroz sam trening koji jeste podrška za formu, nedovoljno je da bi rastao iz nedelje u nedelju - rekao je Tumbaković za Sportski žurnal.

foto: Starsport©

Selektora raduje forma Aleksandra Mitrovića i Dušana Tadića, ali sa druge strane Aleksandar Kolarov i Sergej Milinković-Savić još nisu odigrali takmičarski meč.

- Ovo je pomalo nefudbalsko vreme, sve se izmenilo u odnosu na ono što je bilo u poslednjih 50 godina, pa i prelazni rok nije u periodu kada je trebalo da bude. Ni pripreme, a čak su i organizmi igrača adaptirani na neke druge termine - dodao je selektor Srbije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.