BILIĆU PRETI GADNA SUSPENZIJA: Na srpskom jeziku je psovao sudiju u Premijer ligi! (VIDEO)
Slaven psovao sudiju, Foto: Printscreen

NIJE MU TO TREBALO...

BILIĆU PRETI GADNA SUSPENZIJA: Na srpskom jeziku je psovao sudiju u Premijer ligi! (VIDEO)

Trener Vest Bromviča Albiona Slaven Bilić definitivno će biti sankcionisan zbog nedoličnog ponašanja

Objavljeno:

Slaven Bilić je optužen za nedolično ponašanje tokom subotnje utakmice Everton - Vest Bromvič Albion (5:2), objavio je engleski Fudbalski savez (FA).

- Menadžer Vest Broma po završetku prvog poluvremena utakmice ušao je na teren ponašajući se i koristeći rečnik koji spada pod nedolično ponašanje - piše u službenom saopštenju FA.

Dodaje se da Bilić ima vremena do četvrtka da se oglasi o optužbama za koje se tereti.

Ako se optužnica potvrdi, Bilić može da bude kažnjen zabranom vođenja ekipe na dve utakmice i to, kako navode pravila "ako se ustanovi da je osoba pod istragom koristila uvredljivi ili ponižavajući rečnik".

Bilić je na poluvremenu, pri vodstvu Evertona 2:1 i nakon što je VBA ostao s igračem manje, dotrčao na teren i ljuto prigovarao sudiji Majku Dinu vičući na njega, zato što je bio uveren da je prvom golu suparnika prethodio prekršaj nad njegovim igračem.

- Pogledaj faul! Drugi put će nas ubiti - čulo se kako Bilić na engleskom jeziku viče sucu gestikulirajući i unoseći mu se u lice. Dean mu je zbog toga pokazao crveni karton, na što se Bilić okrenuo i na materinjem rekao:

- Ajde u pi*ku materinu!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.