JAKE REČI IZ BELGIJE PRED DUEL SA PARTIZANOM: Ne smemo da precenimo Srbe!
FK Šarloa, Foto: Printscreen/Youtube/Bwowos BTD

TRENER I IGRAČ ŠARLOE JASni

JAKE REČI IZ BELGIJE PRED DUEL SA PARTIZANOM: Ne smemo da precenimo Srbe!

Vezista Šarloe Marko Ilajmaharitra je veruje da Partizan nije nepobediv i da imaju šansu u ovom susretu

Objavljeno:

Partizan se sprema za najveći izazov u dosadašnjem toku sezone. Ime izazova je Šarlroa i radi se o timu koji je perfektno započeo sezonu u Belgiji.

Posle šest odigranih kola imaju svih 18 bdova i žele da preko Partizana stignu do plej-ofa Lige Evrope! Utakmica koja je na programu u četvrtak umnogome će odrediti tok sezone beogradskih crno-belih, a Belgijanci se za taj susret ozbiljno spremaju.

Prošlo je punih pet godina otkako je Šarlroa igrala na evropskoj sceni, a tada su u Ligi Evrope ispali u trećem kolu kvalifikacija od Zorje iz Ukrajine. Zbog toga, Belgijanci veruju da njihov protivnik ima više iskustva u ovako važnim mečevima.

- Partizan je klub koji skoro svake godine igra u Evropi, iskusniji je od nas. I velikan je u svom prvenstvu. Mi moramo prvo da se oporavimo od poslednjeg meča i da budemo na najvišem nivou da bismo mogli da prođemo dalje - rekao je Karim Belosin, trener Šarlroe, u najavi ovog susreta.

Vezista Šarlroee Marko Ilajmaharitra je veruje da Partizan nije nepobediv i da imaju šansu u ovom susretu.

- Moramo da poštujemo našeg protivnika, ali ne smemo da ga precenimo. Ovo je utakmica evropskog takmičenja i mi nismo bez šansi. Pokazaćemo naše kvalitete i dokazaćemo im da više želimo pobedu od njih - poručio je Francuz.

U poslednjem kolu belgijskog prvenstva, Šarlroa je upisao novu pobedu, a ovoga puta protiv Beršota.

- Partizan je jači od Beršota, zato moramo i mi da odigramo bolje ako želimo da prođemo dalje - rekao je golman Peneto, inače jedan od dva igrača koji su igrali u poslednjem evropskom meču Šarlroe 2015. godine.

Utakmica se igra u četvrtak, a pobednik tog meča sastaće se sa boljim iz okršaja Apolon Limasol - Leh Poznanj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.