SITI IZBEGAO UJED VUKOVA: Golman od 20 miliona odbranio penal na debiju i doneo Aston Vili pobedu!
Foto: EPA/Stu Forster

Premijer liga, 2. kolo

SITI IZBEGAO UJED VUKOVA: Golman od 20 miliona odbranio penal na debiju i doneo Aston Vili pobedu!

Na neugodnom gostovanju u Vulverhemptonu Mančester Siti je osvojio prva tri boda u novoj sezoni

Objavljeno: 23:17h

Mančester Siti je pobedom krenuo u novu sezonu Premijer lige. "Građani" nisu igrali u 1. kolu, već su tek sada odigrali prvi meč i to na gostovanju u Vulverhemptonu i pobedili su 3:1.

Ponovo je odličnu utakmicu odigrao Kevin De Brujne koji je najpre iznudio penal u 20. minutu i potom bio siguran izvođač s "bele tačke".

Fil Foden, koji je prethodnih dana punio stupce "žute štampe" zbog skandala koji je napravio u reprezentaciji Engleske, postigao je drugi gol na meču u 32. minutu.

Ipak, morala je Gvardiolina ekipa da strepi u finišu meča kada je Himenez smanjio na 2:1 u 78. minutu, međutim, "vukovi" snage za izjednačenje nisu imali., već su u petom minutu nadoknade primili još jedan gol. Strelac je bio Gabrijel Žesus.

U meču koji je odigran ranije Aston Vila je pobedila Šefild junajted 1:0, a zablistao je na debiju golman Martinez koji je plaćen 20 miliona funti.

Šefld je uprkos tome što je imao igrača manje od 12. minuta uspeo da izbori penal u 34. ali najstrožu kaznu nije iskoristio Lundstram, odnosno, golman Vile mu je odbranio.

U drugom poluvremenu je usledila kazna kada je pogodak postigao Konsa i to je bio jedini gol na meču.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.