OCENA STRUČNJAKA: Partizanu poništen čist gol i poklonjen penal! Zbog reakcije Sadika sudio je jedanaesterac!
Foto: Printscreen/Youtube/Danas Press Conference

analiza suđenja u užicu

OCENA STRUČNJAKA: Partizanu poništen čist gol i poklonjen penal! Zbog reakcije Sadika sudio je jedanaesterac!

Bivši sudija Zdravko Jokić je analizirao sporne detalje sa meča Zlatibor - Partizan

Objavljeno:

Sudija Zoran Široki je oba puta pogrešio na meču u Užicu i oštetio i Partizan i Zlatibor, poručio je Zdravko Jokić, nekadašnji sudija, koji je analizirao sporne detalje.

U studiju "Arene sport" Jokić je govorio o detaljima i greškama sudije na meču crno-belih i Zlatiboraca zbog kojih je usledio novi rat saopštenjima večitih.

Nekadašnji sudija je istakao da je glavni arbitar najpre pogrešio kada je poništio gol Bojana Matića, jer očigledno da ofsajda nije bilo.

- Najbitniji je momenat upućivanja lopte. Vidite da igrač Partizana nije u ofsajd položaju. Noga belog igrača je ispred njega. Pomoćni sudija je bio prebrz. Nije bio ofsajd - ocenio je Jokić.

Ipak, s druge strane je sporna i odluka da se dosudi penal za beogradski klub u 79. minutu zbog navodnog igranja rukom napadača Zlatibora, Đokića.

- Lopta prolazi kroz noge igrača u belom, on je nije dotakao da bi se zaustavila. Lopta potom udara u grudi drugog belog igrača. Govor tela sudije, njegova reakcija, mahinalno je pokazao na penal nakon reklamacije igrča Partizana. Ne znam da li je dobro video situaciju.

- Devetka nije igrala rukom, ovog drugog je pogodila u grudi, Sadik diže ruku, a on (Široki) pokazuje na penal. Da li je ta reakcija Sadika njega naterala ne znam. Ali ovo nije ispravna odluka. Ne treba govorom tela naglašavati penal, Široki je pogrešio - poručio je Zdravko Jokić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.