OLIMPIJAKOS POSTAVIO ULTIMATUM PARTIZANU: Zbog Nikole Čumića ćete da plaćate "penale"!
Foto: Starsport©

preokret

OLIMPIJAKOS POSTAVIO ULTIMATUM PARTIZANU: Zbog Nikole Čumića ćete da plaćate "penale"!

Olimpijakos je pred Partizan postavio zahtev da im crno-beli plaćaju novčane "penale" za svaki meč koji Čumić ne bi odigrao

Objavljeno:

Partizan je od dolaska Aleksandra Stanojevića na klupu postao daleko aktivniji u traženju novih pojačanja, a jedno od njih mogao je da bude Nikola Čumić.

Srpski vezista koji je igrač Olimpijakosa na kraju nije došao u Humsku zbog jednog uslova grčkog kluba.

Naime, doskorašnji fudbaler Radničkog iz Niša se dovodio u vezu sa crno-belima otkako je došlo do promene trenera u klubu iz Humske.

Partizan je želeo da ga pozajmi iz Olimpijakosa i tako mu pruži priliku za minutažu koju ne bi imao u Pireju, a i sam igrač je bio spreman za povratak u Srbiju nakon transfera u Grčku vrednog oko 500.000 evra.

foto: FK Partizan

Međutim, jedan uslov Olimpijakosa je napravio problem koje dve strane nisu mogle da premoste, pregovori su propali i Čumić je otišao na pozajmicu u Sporting iz Hihona, člana španske Segunde.

Olimpijakos je pred Partizan postavio zahtev da im crno-beli plaćaju novčane "penale" za svaki meč koji Čumić ne bi odigrao, otkriva portal"24sedam"!

Mogućnost da Partizan plaća kaznu svaki put kada Čumić ne bi bio u timu bio je previše za upravu kluba iz Humske, navodi isti portal.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.