JOVIĆ ZAISTA IDE IZ REALA: Fudbalski velikan zove Pereza - Luka prelazi u legendarni klub!
Luka Jović, Foto: Profimedia

VAŽNA VEST!

JOVIĆ ZAISTA IDE IZ REALA: Fudbalski velikan zove Pereza - Luka prelazi u legendarni klub!

Luka Jović bi konačno zaista mogao da zaigra u Seriji A, ali ne u Milanu

Objavljeno:

Problemi vezani oko dolaska Arkadijuša Milika u Romu stopirali su već viđeni transfer Edina Džeka u Juventus, ali i naterali čelnike Vučice da razmišljaju o alternativnim rešenjima. Prema pisanju italijanskih i španskih medija koja je preneo MOZZART Sport, u prvi plan bi mogao da iskoči i mladi srpski golgeter Luka Jović.

Zidan je prema pisanju Marke preporučio Joviću da potraži klub u kojem će imati značajniju minutažu, ali je problem u tome što su uglavnom svi koji su bili zainteresovani uglavnom zatvorili svoje opcije u navali. Roma je jedna od retkih u kojoj to nije slučaj.

Luka Jović
Luka Jović foto: Profimedia

Problem u pregovorima između Rome i Milika, je bar prema italijanskim medijima, to što poljski napadač nije u zadovoljavajućem fizičkom stanju, ali su to u Večnom gradu oštro demantovali saopštenjem gde su poručili da nikada neće sebi dozvoliti da komentarišu fizičko stanje igrača protivničkog kluba. No, veliko je pitanje šta je tu zapravo istina.

Jović je alternativna opcija. On bi u "večni grad" stigao na pozajmicu s pravom otkupa na kraju sezone, ali mediji na Apeninima ne veruju da je ova opcija previše realna. Druge alternative su Olivije Žiru, Kšištof Pjontek i Andrea Beloti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.