KOSANOVIĆ OPLEO PO ZVEZDI I PARTIZANU: Zašto se Kanga vratio? Partizan i Zvezda mnogo loše rade, a tek Vojvodina...
Foto: Starsport©

izjava

KOSANOVIĆ OPLEO PO ZVEZDI I PARTIZANU: Zašto se Kanga vratio? Partizan i Zvezda mnogo loše rade, a tek Vojvodina...

Tomane je prodat samo nekoliko dana pre utakmice sezone, stigao je Dijego Falćineli, a Milan Pavkov nije ni licenciran za Evropu

Objavljeno:

Nekadašnji trener Crvene zvezde i brojnih srpskih klubova, Milorad Kosanović, dao je svoje viđenje ispadanja Crvene zvezde iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kosanović je u svom stilu ocenio da ljudi koji vode klubove moraju da se ponašaju drugačije, da ne razmišljaju kako će nekoga prodati, a nekoga oterati i potom izneo konkretnije viđenje situacije u Crvenoj zvezdi.

– Zašto je Kanga došao u Zvezdu? Je l’ ga trener tražio? Zašto je došao Italijan u Zvezdu? Pa i taj Sanogo? Hvala bogu da ima srpskih igrača…Posebno onih mlađih. Pa, kreneš da radiš sa njima, da ih razvijaš. I tako radiš, pa nešto i očekuješ…Ovako…Isto je u Partizanu! Vojvodina je kupila tri tima za godinu dana

foto: Starsport©

– Vukanović ne igra tri meseca, a onda bude starter. A on nije centarfor, nikada nije ni bio. Ne može to da igra. Dok je igrao nešto drugo, bio je najbolji napadač u zemlji. Zašto to rade u Zvezdi, ne znam. Nije to samo Dejan radio, radili su i pre njega. Nije zahvalno o tome pričati, jer nisam sa njima, ne znam kako treniraju.

Tomane je prodat samo nekoliko dana pre utakmice sezone, stigao je Dijego Falćineli, a Milan Pavkov nije ni licenciran za Evropu.

– Tomane… Pavkov…Ne znam. Stvarno. Italijan Falčineli…To je politika kluba, verovatno. Oni su se na to opredelili. Ispalo je da su pogrešili. Da je Italijan dao gol, bilo bi super. I taj njegov angažman pokazuje da nema plana. Sve se svodi na trgovinu. A razumevanje igrača i igre jako je slabo. Ne samo u Zvezdi, već u celom srpskom fudbalu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.